pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip marinuoti varles: gurmaniškas receptas

Kaip marinuoti varles: gurmaniškas receptas

Nepamirštami pyragai: atraskite geriausius receptus kiekvienai progai

Nepamirštami pyragai: atraskite geriausius receptus kiekvienai progai

Sveiki pusryčiai vaikui: mišinukai ir receptai

Sveiki pusryčiai vaikui: mišinukai ir receptai

Karamelizuotų obuolių pyragas: receptas

Karamelizuotų obuolių pyragas: receptas

Kaip Lydyti Sviestą: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kaip Lydyti Sviestą: Viskas, Ką Turite Žinoti

Šlamučių Eterinis Aliejus: Jaunystės Šaltinis ir Nauda Odai

Šlamučių Eterinis Aliejus: Jaunystės Šaltinis ir Nauda Odai

Traškūs ir aromatingi: pasigaminkite tobulus marinuotus agurkus

Traškūs ir aromatingi: pasigaminkite tobulus marinuotus agurkus

Džiovintos vištienos juostelės: receptas

Džiovintos vištienos juostelės: receptas

Sovietinė Pica: Nostalgiškas Skonis ir Unikalūs Ingredientai

Sovietinė Pica: Nostalgiškas Skonis ir Unikalūs Ingredientai

Morenginiai Sausainiai su Aguonomis ir Migdolais: Kalėdinė Dovana Jūsų Namams

Morenginiai Sausainiai su Aguonomis ir Migdolais: Kalėdinė Dovana Jūsų Namams

Kaip sūdyti lašinius namuose: tradiciniai ir modernūs receptai.

Kaip sūdyti lašinius namuose: tradiciniai ir modernūs receptai.

Gardūs Receptai iš Sluoksniuotos Tešlos (Su Nuotraukomis): Desertai ir Užkandžiai

Gardūs Receptai iš Sluoksniuotos Tešlos (Su Nuotraukomis): Desertai ir Užkandžiai

Sveikuoliški keksiukai: receptai visai šeimai

Sveikuoliški keksiukai: receptai visai šeimai

Troškintos Dešrelės su Kopūstais - Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas Sudėtingumas 2 Ingridientai 6 stintos 300 g  Daumantų majonezo  Karotinas 2 svogūnai 1 morka 50 g sviesto 5 vnt.

Troškintos Dešrelės su Kopūstais - Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Minkšti šokoladiniai sausainiai – receptas

Minkšti šokoladiniai sausainiai – receptas

Sluoksniuotos Tuno Salotos su Ikrais: Idealus Pasirinkimas Šventėms

Sluoksniuotos Tuno Salotos su Ikrais: Idealus Pasirinkimas Šventėms

„Zuvies“ kabinimo vežimėliai: apžvalga ir atsiliepimai

„Zuvies“ kabinimo vežimėliai: apžvalga ir atsiliepimai

Biskvitinis pyragas su maskarpone ir kava: nepamirštamas desertas

Biskvitinis pyragas su maskarpone ir kava: nepamirštamas desertas