pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kepsniai ant lauzo - Skanių Lietuviškų patiekalų tradicija

Sudėkite padažo ingredientus smulkintą česnaką, svogūnų laiškus, tarkuotą ir maltą imbierą, sojų padažą, medų, citrinų sultis, aliejų į puodą, pastatykite jį ant silpnos ugnies ir, kai užvirs, pavirkite dar apie minutę.

Kepsniai ant lauzo - Skanių Lietuviškų patiekalų tradicija

Kokia arbata geriausia: patarimai ir rekomendacijos

Kokia arbata geriausia: patarimai ir rekomendacijos

Gardūs vištienos kepsneliai su sūriu: paprastas receptas ir gaminimo paslaptys

Gardūs vištienos kepsneliai su sūriu: paprastas receptas ir gaminimo paslaptys

Receptai be glitimo: gardūs sausainiai be jokių apribojimų

Receptai be glitimo: gardūs sausainiai be jokių apribojimų

Mažeikių Duona: Tradicija ir Kokybė Jūsų Stalui

Mažeikių Duona: Tradicija ir Kokybė Jūsų Stalui

Valentino dienos sausainių receptai

Valentino dienos sausainių receptai

Apelsinų Eterinio Aliejaus Savybės ir Nauda

Apelsinų Eterinio Aliejaus Savybės ir Nauda

Paprasto pyrago receptas mikrobangėje

Paprasto pyrago receptas mikrobangėje

Pavojingiausios pasaulio žuvys

Pavojingiausios pasaulio žuvys

Mityba po tulžies pašalinimo: svarbūs principai ir rekomendacijos

Mityba po tulžies pašalinimo: svarbūs principai ir rekomendacijos

Sveikuoliški Šašlykų Marinavimo Receptai: Skonis ir Nauda Jūsų Stalui

Sveikuoliški Šašlykų Marinavimo Receptai: Skonis ir Nauda Jūsų Stalui

Pikantiškų Keptų Blauzdelių Receptas

Pikantiškų Keptų Blauzdelių Receptas