
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Visai apie tą paštetą būčiau ir pamiršusi, tačiau šiemet, tiek laiko praleisdama Lenkijoje, niekaip negaliu nepastebėti visur aplink kepamų paštetų Tad šiemet ant mano Velykų stalo sugrįžo lenkiškos tradicijos, ir būtinai tradicinis paštetas.
Tame pačiame puode išėmus jautieną dedame supjaustytus plonais griežinėliais svogūnus ir susmulkintus česnakus ir kepame ant mažos ugnies kol suminkštės.