pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Bakterijos ir saldumynai žmogaus organizme: kaip tai veikia virškinimą ir sveikatą

Bakterijos ir saldumynai žmogaus organizme: kaip tai veikia virškinimą ir sveikatą

Sveika Metų Vaiko Mityba: Patarimai ir Receptai Tėvams

Sveika Metų Vaiko Mityba: Patarimai ir Receptai Tėvams

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Visai apie tą paštetą būčiau ir pamiršusi, tačiau šiemet, tiek laiko praleisdama Lenkijoje, niekaip negaliu nepastebėti visur aplink kepamų paštetų Tad šiemet ant mano Velykų stalo sugrįžo lenkiškos tradicijos, ir būtinai tradicinis paštetas.

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Orkaitėje Kepta Paukštiena: Paprasti Receptai Skaniai Vakarienei

Orkaitėje Kepta Paukštiena: Paprasti Receptai Skaniai Vakarienei

Purus smėlinės tešlos pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Purus smėlinės tešlos pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Espresso Kavos Gidas: Skirtingi Tipai, Paruošimo Būdai ir Kofeino Kiekis

Espresso Kavos Gidas: Skirtingi Tipai, Paruošimo Būdai ir Kofeino Kiekis

Duonos Kepėjas Nerijus Kriaučiūnas: Tradicijų Puoselėjimas Ukmergės Rajone

Duonos Kepėjas Nerijus Kriaučiūnas: Tradicijų Puoselėjimas Ukmergės Rajone

Skanių sumuštinių receptai – kas paprasta – genialu!

Skanių sumuštinių receptai – kas paprasta – genialu!

Kaip Pasigaminti Skanų Cili Troškinį su Jautiena

Tame pačiame puode išėmus jautieną dedame supjaustytus plonais griežinėliais svogūnus ir susmulkintus česnakus ir kepame ant mažos ugnies kol suminkštės.

Kaip Pasigaminti Skanų Cili Troškinį su Jautiena

Kaip Skaniai Valgyti Varškę: Idėjos ir Receptai

Kaip Skaniai Valgyti Varškę: Idėjos ir Receptai