
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Tuomet tie gabalėliai būna labai ploni, kartais net tų 7 minučių iš vienos pusės per daug, jei krūtinėlės buvo mažesnės, bet na faktas, kad kepimo laikas priklauso nuo mėsos storio ir kaitros Riešutai irgi skonio reikalas, man tai labai tiko, tokio malonaus traškesio pridavė, bet manau galima ir kitus dėti ar visai nenaudoti.