pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sutepti Vafliai su Šokoladiniu Kremu: Receptai ir Patarimai

Sutepti Vafliai su Šokoladiniu Kremu: Receptai ir Patarimai

Stokholmo dieta: viskas, ką reikia žinoti apie šią populiarią dietą

Stokholmo dieta: viskas, ką reikia žinoti apie šią populiarią dietą

Subalansuota Mityba: Dienos Pietų Receptai ir Principai

Subalansuota Mityba: Dienos Pietų Receptai ir Principai

"Lazdynų žibutė" – jauki kavinė Vilniuje

"Lazdynų žibutė" – jauki kavinė Vilniuje

Duonos Plutelių Aptepimas: Receptai Ir Idėjos

Duonos Plutelių Aptepimas: Receptai Ir Idėjos

Naminiai žali marinuoti burokėliai: žingsnis po žingsnio receptas

Naminiai žali marinuoti burokėliai: žingsnis po žingsnio receptas

Metaforiška riešutų duona: kurkite istorijas per skonį

Metaforiška riešutų duona: kurkite istorijas per skonį

Abrikosų Kauliukų Aliejus Aromaterapijoje

Abrikosų Kauliukų Aliejus Aromaterapijoje

Norvegiški žuvų taukai Omega 3: nauda ir kaip pasirinkti geriausią?

Norvegiški žuvų taukai Omega 3: nauda ir kaip pasirinkti geriausią?

Daržovių Konservavimo Receptai: Kaip Mėgautis Vasaros Gėrybėmis Žiemą

Daržovių Konservavimo Receptai: Kaip Mėgautis Vasaros Gėrybėmis Žiemą

Moliūgų Pyragas su Kukurūzų Miltais: Rudeniškas Skonis Jūsų Stalui

Moliūgų Pyragas su Kukurūzų Miltais: Rudeniškas Skonis Jūsų Stalui

Sviestiniai Sausainiai: Receptai ir Patarimai

Sviestiniai Sausainiai: Receptai ir Patarimai

Kaimiškių kotletai receptas

Pirmiausia, kad lašiniai paraustų, juos reikia ištrinti cukrumi, po to mišiniu iš druskos, prieskonių, lauro lapų, juodųjų pipirų ir smulkintų česnakų.

Kaimiškių kotletai receptas

Vištienos salotos su ananasais ir graikiškais riešutais – receptas

Vištienos salotos su ananasais ir graikiškais riešutais – receptas

Sausainiai su Lietuviška Atributika: Receptai ir Idėjos

Sausainiai su Lietuviška Atributika: Receptai ir Idėjos