pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Išskirtinis saldainių rinkinys „Gintaro kelias“

Išskirtinis saldainių ir karamelės rinkinys „Gintaro kelias“ - lyg Baltijos jūros pakrantė Jūsų delnuose.

Rinkinys sukurtas bendradarbiaujant su tarptautinį pripažinimą pelniusiais gintarininkais Virginija ir Kazimieru Mizgiriais.

Rinkinys nustebins netradiciniais įdarais: natūraliomis žiedadulkėmis, pasiflorų tyre, maskarponės sūriu.

Saldainių "Gintaro kelias" sudedamosios dalys

Sudedamosios dalys:

  • Šokoladas 32 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga).
  • Cukrus.
  • Gliukozės sirupas.
  • Baltasis šokoladas 12 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas).
  • Pieninis šokoladas 6,4 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas).
  • Marcipanas 5 % (MIGDOLAI (52 %), cukrus, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė).
  • Plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas).
  • Įdaras base (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOS, PIENO baltymai, emulsiklis SOJŲ lecitinas).
  • Augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio).
  • Kakavos sviestas.
  • LAZDYNŲ RIEŠUTŲ įdaras 1,6 % (LAZDYNŲ RIEŠUTAI (50 %), cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas).
  • LAZDYNO RIEŠUTAI (1,1 %).
  • Brendis.
  • SVIESTAS.
  • Pasiflorų tyrė 0,9 % (pasiflorų minkštimas ir sultys (90 %), cukrus).
  • Razinų su romo aromatu įdaras 0,7 % (razinos (45 %), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas).
  • Mascarponės pasta 0,6 % (mascarponės SŪRIS 50 % (GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, nenugriebtas PIENAS, KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga).
  • Saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS (55 %), cukrus 45 %)).
  • Kakavos masė.
  • Kiaušinio trynio įdaras (vynas Marsala (32 %), KIAUŠINIŲ tryniai (32 %), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, dažikliai (beta karotenas, riboflavinas)).
  • Imbiero milteliai (0,2 %).
  • Želatina.
  • Žiedadulkės (0,1 %).
  • Liesi kakavos milteliai.
  • Maltodekstrinas.
  • Etilo alkoholis.
  • Dribsniai 0,09 % (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas).
  • Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis.
  • Glajinės medžiagos (karnauba vaškas, šelakas, bičių vaškas).
  • Imbiero ekstraktas (0,06 %).
  • Tapijokų krakmolas.
  • Kvapiosios medžiagos.
  • Emulsiklis SOJŲ lecitinas.
  • Stabilizatorius invertazė.

Šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 14,7 %.