Išskirtinis saldainių ir karamelės rinkinys „Gintaro kelias“ - lyg Baltijos jūros pakrantė Jūsų delnuose.
Rinkinys sukurtas bendradarbiaujant su tarptautinį pripažinimą pelniusiais gintarininkais Virginija ir Kazimieru Mizgiriais.
Rinkinys nustebins netradiciniais įdarais: natūraliomis žiedadulkėmis, pasiflorų tyre, maskarponės sūriu.
Saldainių "Gintaro kelias" sudedamosios dalys
Sudedamosios dalys:
- Šokoladas 32 % (kakavos masė, cukrus, kakavos sviestas, emulsiklis SOJŲ lecitinas, natūrali vanilės kvapioji medžiaga).
- Cukrus.
- Gliukozės sirupas.
- Baltasis šokoladas 12 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, emulsiklis SOJŲ lecitinas, vanilės ekstraktas).
- Pieninis šokoladas 6,4 % (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto PIENO milteliai, kakavos masė, IŠRŪGŲ milteliai, PIENO riebalai, emulsikliai (SOJŲ lecitinas, E 476), kvapioji medžiaga vanilinas).
- Marcipanas 5 % (MIGDOLAI (52 %), cukrus, invertuotojo cukraus sirupas, vanduo, alkoholis, stabilizatorius invertazė).
- Plakamoji GRIETINĖLĖ (GRIETINĖLĖ (iš PIENO), PIENO baltymai, stabilizatorius karageninas).
- Įdaras base (baltasis šokoladas, GRIETINĖLĖ, cukrus, alkoholis, sutirštintos IŠRŪGOS, PIENO baltymai, emulsiklis SOJŲ lecitinas).
- Augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, sviestmedžio).
- Kakavos sviestas.
- LAZDYNŲ RIEŠUTŲ įdaras 1,6 % (LAZDYNŲ RIEŠUTAI (50 %), cukrus, emulsiklis SOJŲ lecitinas).
- LAZDYNO RIEŠUTAI (1,1 %).
- Brendis.
- SVIESTAS.
- Pasiflorų tyrė 0,9 % (pasiflorų minkštimas ir sultys (90 %), cukrus).
- Razinų su romo aromatu įdaras 0,7 % (razinos (45 %), cukrus, tirštiklis modifikuotas krakmolas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, romo kvapioji medžiaga, konservantas kalio sorbatas).
- Mascarponės pasta 0,6 % (mascarponės SŪRIS 50 % (GRIETINĖLĖ, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, nenugriebtas PIENAS, KIAUŠINIŲ tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga).
- Saldintas sutirštintas PIENAS (PIENAS (55 %), cukrus 45 %)).
- Kakavos masė.
- Kiaušinio trynio įdaras (vynas Marsala (32 %), KIAUŠINIŲ tryniai (32 %), cukrus, gliukozės sirupas, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga, KIAUŠINIŲ baltymų milteliai, dažikliai (beta karotenas, riboflavinas)).
- Imbiero milteliai (0,2 %).
- Želatina.
- Žiedadulkės (0,1 %).
- Liesi kakavos milteliai.
- Maltodekstrinas.
- Etilo alkoholis.
- Dribsniai 0,09 % (KVIETINIAI miltai, cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų, rapsų), PIENO riebalai, PIENO cukrus, PIENO baltymai, druska, salyklo ekstraktas (MIEŽIŲ), tešlos kildymo medžiaga natrio rūgštusis karbonatas, emulsiklis saulėgrąžų lecitinas, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas).
- Rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis.
- Glajinės medžiagos (karnauba vaškas, šelakas, bičių vaškas).
- Imbiero ekstraktas (0,06 %).
- Tapijokų krakmolas.
- Kvapiosios medžiagos.
- Emulsiklis SOJŲ lecitinas.
- Stabilizatorius invertazė.
Šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 55 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 32,1 %, PIENO sausųjų medžiagų - ne mažiau kaip 14,7 %.