pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sausainiai su Kremu: Receptai ir Gamybos Paslaptys

Sausainiai su Kremu: Receptai ir Gamybos Paslaptys

Malti Mesos Kukuliukai: Receptas, Istorija ir Patarimai

Malti Mesos Kukuliukai: Receptas, Istorija ir Patarimai

Majonezo padažas sumuštiniams: receptai

Majonezo padažas sumuštiniams: receptai

Rukola salotos: 5 gaivūs receptai

Rukola salotos: 5 gaivūs receptai

Kur Pigiausia Kava Paulig: Akcijos ir Pasiūlymai IKI Parduotuvėse

Kur Pigiausia Kava Paulig: Akcijos ir Pasiūlymai IKI Parduotuvėse

Kaip Geriausiai Lydyti Sūrį: Patarimai ir Gudrybės

Kaip Geriausiai Lydyti Sūrį: Patarimai ir Gudrybės

Kaip pasigaminti traškias bulves: receptai ir patarimai

Kaip pasigaminti traškias bulves: receptai ir patarimai

Purus Šokoladinis Pyragas: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Purus Šokoladinis Pyragas: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Grybų virimas žiemai: receptai ir patarimai

Grybų virimas žiemai: receptai ir patarimai

Gardus obuolių pyragas iš mielinės tešlos

Gardus obuolių pyragas iš mielinės tešlos

Mėlynojo Kopūsto Receptai: Nauda, Paruošimas ir Įvairūs Patiekalai

Mėlynojo Kopūsto Receptai: Nauda, Paruošimas ir Įvairūs Patiekalai

Šokoladiniai keksiukai su mėlynėmis

Šokoladiniai keksiukai su mėlynėmis

Kedro eterinis aliejus Young Living: naudojimas ir aromaterapijos galia

Kedro eterinis aliejus Young Living: naudojimas ir aromaterapijos galia

Šviežių burokėlių sriubos receptai

Šviežių burokėlių sriubos receptai

Kepta Žąsis Įdaryta Kopūstais: Tradicinis Receptas

Kepta Žąsis Įdaryta Kopūstais: Tradicinis Receptas

Autentiškas gaspacho sriubos receptas: gaivus ir lengvas patiekalas

Autentiškas gaspacho sriubos receptas: gaivus ir lengvas patiekalas

„Rūta 1913“ – Rankų Darbo Saldainių Kolekcija

„Rūta 1913“ – Rankų Darbo Saldainių Kolekcija

Vištienos blauzdėlės su medumi ir soja

Taip marinuoti vištienos blauzdeles užtenka porą valandų ir galima kepti, bet marinuotos per naktį jos bus išraiškingesnio skonio, tad jei yra galimybė marinuoti patariu ilgiau.

Vištienos blauzdėlės su medumi ir soja

Lietiniai Blynai: Receptas su Vandeniu

Lietiniai Blynai: Receptas su Vandeniu

Tradiciniai lietuviški kalėdiniai saldumynai: receptai ir šventinės tradicijos

Tradiciniai lietuviški kalėdiniai saldumynai: receptai ir šventinės tradicijos