pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skaniųjų žuvies kotletų su cukinija receptas

Greitai pagaminami žuvies kotletai. Tiks įvairios žuvies rūšys, ir ta, kuri buvo iškepta iš vakaro ir nesuvalgyta

1x 2x 3x
  • 300 g žuvies ((naudojau menkę))
  • 300 – 400 g bulvių ((virtų))
  • ½ svogūno (supjaustyto labai smulkiai)
  • 1 kiaušinis
  • Žalumynų ((petražolių, krapų))
  • druskos, pipirų
  • citrinos sulčių
  • miltų (arba manų kruopų)
  • džiūvėsių
  • aliejaus kepimui
Neleisti ekranui užtemti
Reikalingi ingredientai:
Jūros lydekos filė500 gramųBalta duona70 gramųKiaušinis1 vntSvogūnai2 vntŽalumynaipagal skonįDruskapagal skonįPipiraipagal skonįVanduo1,5 stiklinėsPomidorų pasta3 šaukštaiAugalinis aliejus3 šaukštaiCukrusCitrinų sultys1 valgomasis šaukštasLauro lapas1~2 vntReklama
Gaminimo eiga
1. Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu ir supjaustykite mažais gabalėliais.2. Žuvies gabaliukus sudėkite į blenderį ir dideliu greičiu sumalkite iki vientisos masės.Reklama3. Duoną dedame į gilią lėkštę ir užpilame 1 stikline vandens. Mirkyti 10-12 minučių.

4. Svogūną nuvalome ir susmulkiname. Smulkiai supjaustykite žalumynus. Į maltą žuvį suberkite pusę susmulkinto svogūno ir žalumynų.

Reklama

5. Sumaišykite žuvies faršą, svogūną ir žoleles. Išspauskite duoną ir sudėkite į faršą. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Įmušame kiaušinį. Faršas yra paruoštas.

6. Formuojame slyvos dydžio kotletus. Uždenkite juos maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą 20-30 minučių.

Sultingi žuvies kotletukai su cukinija

Autorius apie receptą: Receptas buvo ekspromtinis, iš to, ką turėjau po ranka, bet maltinukai pavyko labai skanūs, minkštučiai. Receptas buvo ekspromtinis, iš to, ką turėjau po ranka, bet maltinukai pavyko labai skanūs, minkštučiai. Andželika

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 5

Žuvies kotletai

Daug kam net mintis apie žuvies kotletus primena nelabai kokius kvapus virtuvėje:) Kiti dar pamena ir tuos laikus, kai į tuos kotletus keliaudavo abėjotino šviežumo ingredientai, o jei jau dvoks visa virtuvė, tai koks skirtumas nuo ko?:)

Šie, žinokit, kitokie. Sultingi ir minkšti viduje, itin traškūs išorėje, ir jokio įkyraus kvapo! Žinoma, rašau čia savo įspūdžius, nes kotletams naojau kokybišką menkės filė. Buvau nusipirkusi jos šaldytos, tad per porą valandų ji atitirpo, dar turėjau iš vakaro virtų bulvių, tad lengvą vakarienę paruošti buvo gana paprasta ir greita.

Jums turbūt jau kirba klausimas kur ta paslaptis, kodėl teigiu, kad šie kotletai neturi įkyraus žuvies kvapo? Paslaptis tame, kad žuvis kotletams pirmiausia išverdama garuose! Per kelias minutes ji tampa sultinga ir minkšta (šiukštu nepervirkit, nes su laiku ji tik kietės!), tada ją nors ir rankomis galima sutrupinti į masę kotletams. Jei netingit, galit ir sumalti. Arba sukapoti peiliu. Tiks viskas:)

Aš savo žuvies kotletus patiekiau su kalafiorų koše ir raugintais agurkais. Man skonis ypatingai gerai suderėjo:)

clock clock icon

cutlery cutlery icon

folder folder icon

instagram instagram icon

pinterest pinterest icon

print print icon

squares squares icon

heart heart icon

heart solid heart solid icon