Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.
Tokie sparneliai man yra lyg čipsai ar siemkos vadinti galima kaip tik norisi, bet esmė ta pati norisi dar ir dar, nes taip skanu, kad sustoti tiesiog neįmanoma.