pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Rozmarinų aliejus plaukams: atsiliepimai ir naudojimo patarimai

Rozmarinų aliejus plaukams: atsiliepimai ir naudojimo patarimai

Uogos Panašios į Avietes, Bet Ne Avietės

Uogos Panašios į Avietes, Bet Ne Avietės

Šokoladinis Cukinijų Pyragas Pagal Beatos Receptus

Šokoladinis Cukinijų Pyragas Pagal Beatos Receptus

Pilno Grūdo Duonos Kepimas su Raugų Receptais

Pilno Grūdo Duonos Kepimas su Raugų Receptais

Karališkos krevetės: nuo grilio iki keptuvės – geriausi receptai

Karališkos krevetės: nuo grilio iki keptuvės – geriausi receptai

Aguoninis Pyragas: Šventinis Receptas

Aguoninis Pyragas: Šventinis Receptas

Trinta Cukinijų Sriuba: Lengvas ir Gardus Receptas

Trinta Cukinijų Sriuba: Lengvas ir Gardus Receptas

Sotūs ir Skanūs Lietuviški Pusryčiai: Receptai

Sotūs ir Skanūs Lietuviški Pusryčiai: Receptai

Jautienos šonkauliukų receptas

Nors mėsą pirkom pačią paprasčiausią, nebrandintą - šviežius jautienos šonkaulius iš turgaus, bet labai gerai, skaniai apskrudo ir po to pilnai išsitroškino Mėsa skaniai pjovėsi ir nėrėsi nuo kaulo O dar tas padažiukas.

Jautienos šonkauliukų receptas

Eterinių aliejų ir aliejų sudėties skirtumai

Eterinių aliejų ir aliejų sudėties skirtumai

Burokėlių Salotos su Sūriu: Gurmaniški Receptai

Burokėlių Salotos su Sūriu: Gurmaniški Receptai

Škotiškas jautienos troškinys: receptas ir įdomybės

Škotiškas jautienos troškinys: receptas ir įdomybės

Sotūs ir Skanūs Lietuviški Pusryčiai: Receptai

Sotūs ir Skanūs Lietuviški Pusryčiai: Receptai

Kaip pagardinti pyragą: receptai ir idėjos

Kaip pagardinti pyragą: receptai ir idėjos

Vištienos Krūtinėlės Troškinys su Cukinija: Skanus ir Sotus Receptas

Vištienos Krūtinėlės Troškinys su Cukinija: Skanus ir Sotus Receptas

Lydytas Sviestas ir Cholesterolio Kiekis: Faktai ir Mitai

Lydytas Sviestas ir Cholesterolio Kiekis: Faktai ir Mitai

Andrius Užkalnis ir Pica: Kulinarinės Pažintys ir Įžvalgos

Andrius Užkalnis ir Pica: Kulinarinės Pažintys ir Įžvalgos

Vištienos Filė Orkaitėje su Džiūvėsėliais: Lengvi ir Gardūs Receptai

Vištienos Filė Orkaitėje su Džiūvėsėliais: Lengvi ir Gardūs Receptai