pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kepta silkė: senas receptas naujam skoniui

Kepta silkė: senas receptas naujam skoniui

Kaip paruošti karpį kepimui: kad žuvis būtų sultinga ir aromatinga

Kaip paruošti karpį kepimui: kad žuvis būtų sultinga ir aromatinga

Naminiai sausainiai receptai per mėsmalę: nostalgija ir vaikystės prisiminimai

Naminiai sausainiai receptai per mėsmalę: nostalgija ir vaikystės prisiminimai

Linų Sėmenų Aliejus: Maistinė Vertė ir Nauda

Linų Sėmenų Aliejus: Maistinė Vertė ir Nauda

Elegantiškos salotos su avokadu ir lašiša: puikus derinys

Elegantiškos salotos su avokadu ir lašiša: puikus derinys

Kopūstų troškinys su pupelėmis: paprastas ir skanus receptas

Kopūstų troškinys su pupelėmis: paprastas ir skanus receptas

Žemės Riešutų Sviestas "I Love Eco": Sudėtis ir Atsiliepimai

Žemės Riešutų Sviestas "I Love Eco": Sudėtis ir Atsiliepimai

Svarainių Arbatos Nauda: Imuniteto Stiprinimas ir Energijos Šaltinis

Svarainių Arbatos Nauda: Imuniteto Stiprinimas ir Energijos Šaltinis

Kaip Virti Vyšnių Uogienę: Receptas

Kaip Virti Vyšnių Uogienę: Receptas

Kiek sveria vienas cepelinas?

Kiek sveria vienas cepelinas?

Tango Pica & Grill Prienuose: Apžvalga, Atsiliepimai ir Kita Informacija

Tango Pica & Grill Prienuose: Apžvalga, Atsiliepimai ir Kita Informacija

Čeburekai Lietuvoje: nuo totorių lauknešėlio iki paplūdimio užkandžio

Čeburekai Lietuvoje: nuo totorių lauknešėlio iki paplūdimio užkandžio

Vištienos Kepsneliai su Šonine: Receptai ir Patarimai

Vištienos Kepsneliai su Šonine: Receptai ir Patarimai

Ar galima šaldyti midijas?

Ar galima šaldyti midijas?

Irenos Urmonienės receptai: skaniausi konservai žiemai

Irenos Urmonienės receptai: skaniausi konservai žiemai

Naminė rojų obuoliukų uogienė: lengvai ir skaniai

Naminė rojų obuoliukų uogienė: lengvai ir skaniai

Skanių kibinų receptai

Skanių kibinų receptai

Vieno kąsnio užkandžiai: idėjos ir receptai jūsų stalui

Vieno kąsnio užkandžiai: idėjos ir receptai jūsų stalui

Nimbamedžio eterinio aliejaus nauda: natūrali priemonė Jūsų sveikatai ir grožiui

Nimbamedžio eterinio aliejaus nauda: natūrali priemonė Jūsų sveikatai ir grožiui