Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
4 lapai bemielės sluoksniuotos tešlos 400 gramų pievagrybiai 300 gramų faršas tinka toks, koks jums patinka labiau 1 vienetas morkos 1 žiupsnelis druska 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnelis malta saldžioji raudonoji paprika šiek tiek aliejaus kepimui šiek tiek sviestas formai patepti.
Kažką skanaus ir vokiško šią savaitę įkvėpė pagaminti Lidl Lietuva parduotuvėse šiuo metu vyksta teminė Vokietijos skonių savaitė Deutschland ir patraukliomis kainomis galima įsigyti šios šalies produktų.