pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kur Įsigyti Ūkininkų Jautienos Lietuvoje?

Kur Įsigyti Ūkininkų Jautienos Lietuvoje?

Kaip Virti Obuolių Džemą: Receptai ir Patarimai

Kaip Virti Obuolių Džemą: Receptai ir Patarimai

Troškinti Kopūstai su Mėsa Greitpuodyje: Klasikinis Receptas Šiuolaikiškai

Troškinti Kopūstai su Mėsa Greitpuodyje: Klasikinis Receptas Šiuolaikiškai

Jautienos Guliašas su Paprika - Skanaus ir Aromatingo Patiekalo Receptas

Jautienos guliašui su padažu reikia jautienos minkštimo, svogūno, pomidorų pastos arba pomidorų padažo nebūtina , vandens, miltų, lauro lapų, juodųjų pipirų, druskos.

Jautienos Guliašas su Paprika - Skanaus ir Aromatingo Patiekalo Receptas

Naminiai biskvitiniai grybukai: receptas iš vaikystės

Naminiai biskvitiniai grybukai: receptas iš vaikystės

Agurkų ir salierų salotos žiemai: receptas ir naudingi patarimai

Agurkų ir salierų salotos žiemai: receptas ir naudingi patarimai

Cukinijų Marinavimo Receptai: Nuo Greitojo Iki Žiemos

Cukinijų Marinavimo Receptai: Nuo Greitojo Iki Žiemos

Vilkžuvė orkaitėje: kaip iškepti sultingą ir skanią žuvį

Vilkžuvė orkaitėje: kaip iškepti sultingą ir skanią žuvį

Lengvos ir sveikos salotos su kiaušiniu: greitas ir maistingas receptas

Lengvos ir sveikos salotos su kiaušiniu: greitas ir maistingas receptas

Saldžiosios bulvės: kilmė, istorija ir kulinarinis universalumas

Saldžiosios bulvės: kilmė, istorija ir kulinarinis universalumas

Kamparo Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Kamparo Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Kiaulienos Kepsnio Receptai: Nuo Klasikos Iki Šventinio Stalo

Kiaulienos Kepsnio Receptai: Nuo Klasikos Iki Šventinio Stalo