pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sojų Patiekalų Receptai

Sojų Patiekalų Receptai

Dienos Pietūs Vilniuje: Kur Skanaus Valgyti?

Dienos Pietūs Vilniuje: Kur Skanaus Valgyti?

Špinatai: ką su jais valgyti ir receptai

Špinatai: ką su jais valgyti ir receptai

Autentiški gruziniški čeburekai Kėdainiuose: skonis, kurį privalote patirti

Autentiški gruziniški čeburekai Kėdainiuose: skonis, kurį privalote patirti

Greiti ir skanūs makaronai su vištiena ir pesto padažu

Greiti ir skanūs makaronai su vištiena ir pesto padažu

Trupininis varškės pyragas: jaukus skonis vaikystei

Trupininis varškės pyragas: jaukus skonis vaikystei

Naminis Mėsos Vyniotinis - Receptas ir Gaminimo Patarimai

Taip pat vertėtų pasirinkti gabaliukus su oda, joje yra daug kolageno, kuris gamybos metu suskyla ir virsta želatina, tad vyniotiniai sustings gražesni, juos bus lengviau pjaustyti, jie nebus birūs.

Naminis Mėsos Vyniotinis - Receptas ir Gaminimo Patarimai

Avienos Mėsa: Rūšys ir Ypatybės

Avienos Mėsa: Rūšys ir Ypatybės

Lydeka su svogūnais: receptai ir gaminimo būdai

Lydeka su svogūnais: receptai ir gaminimo būdai

Kodėl rapsų aliejus yra skystas: sudėtis ir savybės

Kodėl rapsų aliejus yra skystas: sudėtis ir savybės

Naminiai Bulvių Svilpikai: Lengvas ir Autentiškas Receptas

Naminiai Bulvių Svilpikai: Lengvas ir Autentiškas Receptas

Kaip virti kiaušinius, kad juos būtų lengva nulupti: patarimai ir gudrybės

Kaip virti kiaušinius, kad juos būtų lengva nulupti: patarimai ir gudrybės

Vakarinės tujos eterinio aliejaus nauda ir savybės

Vakarinės tujos eterinio aliejaus nauda ir savybės