pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausi Baltas Padažo Receptai Prie Mėsos

Baltasis padažas prie mėsos

Svieste pakepinami miltai, kol šviesiai pagelsta, atskiedžiami sultiniu, įdedama smulkiai supjaustytų ir mažai pakepintu prieskoninių šakniavaisių (petražolės, saliero), svogūnų (galvų), lauro lapelis, pipirų. Verdama 25-30 min ant silpnos ugnies (į virimo pabaigą galima įpilti 50 ml grietinėlės). Iškošiama, prieskoniniai šakniavaisiai sutrinami, sumaišomi su padažu, pagardinama druska, citrinos rūgštimi arba sultimis, sviestu, išmaišoma.

Baltasis padažas tiekiamas su virta mėsa, vištiena, triušiena.Article Categories:

PARUOŠIMO BŪDAS:

Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, svogūną susmulkinti.

Įkaitinti keptuvę, dėti sviestą, ištirpinti, berti svogūnus, pievagrybius, kepti 10 minučių iki pievagrybiai ir svogūnas iškeps.

Į keptuvę su daržovėmis berti miltus, maišyti iki kol neliks sausų miltų ir toliau nuolat maišant pilti pieną. Pakaitinti vis pamaišant iki kol padažas ims tirštėti, jei norisi skystesnio padažo, įpilkite daugiau pieno. Berti druską, pipirus, viską gerai išmaišyti.

Miltus pakepiname svieste. Maišant miltus pamažu supilame vandenį. Įgautą padažą įspaudžiame citrinos sultis, pasūdome, įberiame pipirų ir tarkuoto muskato riešuto. Nukaitę supilkite išplaktus kiaušinio trynius. Padažas labiausiai tinka prie žuvies patiekalų.

1 kiaušinio trynys
150 g aliejaus
70 g kieto fermentinio sūrio
druskos
maltų pipirų
citrinos sulčių

Trynys ištrinamas su druska ir į jį po truputį pilamas aliejus. Paskui į gaminamą majonezą įberiama pipirų, įpilama citrinos sulčių, o į gatavą įmaišoma tarkuoto sūrio. Tiekiama su balta mėsa, žuvies patiekalais

*100 g varškės
*0,2-0,75 stiklinės pieno arba sultinio
*2-3 šaukštai aliejaus
*druskos, garstyčių, pipirų
*acto arba rūgščių sulčių
*aštraus padažo

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus pilti sultinio.
Tinka prie kiaulienos, avienos, žąsienos ir antienos valgių.

  • 1 Aš žinau labai gerą: ketčupas Anonimas
  • 1 as dazniausiai darau grybu padaza,pakepinu svieste pievagrybius supjaustytus,supilu grietinele druskytes,patroskinu,ir greita ir skanu:) sandritute
  • 1 as zinau baltaji padaza..pakepini lasinukus su svogunais,idedi druskos..pakepini miltus ir ipeli pieno,,bet as dar visokiu morku,kecupo dedu.. nade
  • 1 Zinau pora:) musu seima labai megsta:

    Sveikata

    Reabilitacija – investicija į geresnę gyvenimo kokybę
    Tulžies pūslė – nedidelis, bet svarbus organas
    Kūno tipas išduoda gresiančias ligas

    Baltas padazas prie mesos

    Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “brukniu padazas prie mesos” rasta receptų 1000Bruknių padažas žiemaiChimichurri - tobulas padažas prie mėsos