pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Lietuvos Kulinarinis Paveldas: Istorija, Tradicijos ir Dabartis

Lietuvos Kulinarinis Paveldas: Istorija, Tradicijos ir Dabartis

Gardžios salotos su liežuviu ir pievagrybiais: žingsnis po žingsnio

Gardžios salotos su liežuviu ir pievagrybiais: žingsnis po žingsnio

Naminis "Baileys" likeris: receptas ir patarimai

Naminis "Baileys" likeris: receptas ir patarimai

Naminio Kumpio Galiojimo Terminas ir Kiti Mėsos Laikymo Patarimai

Naminio Kumpio Galiojimo Terminas ir Kiti Mėsos Laikymo Patarimai

Sinsilu mesa naudojimas

Sinsilu mesa naudojimas

Gardus Vištienos Guliašas: Paprastas ir Sotus Patiekalas

Gardus Vištienos Guliašas: Paprastas ir Sotus Patiekalas

Geriausias Varškės Pyragas: Receptas ir Patarimai

Geriausias Varškės Pyragas: Receptas ir Patarimai

Kaip sveikai valgyti mėsą: patarimai ir rekomendacijos

Kaip sveikai valgyti mėsą: patarimai ir rekomendacijos

Penkių Grūdų Dribsnių Pyrago Receptas: Sveikas ir Skanus Desertas

Penkių Grūdų Dribsnių Pyrago Receptas: Sveikas ir Skanus Desertas

Gardžių Makaronų Salotų Receptai

Gardžių Makaronų Salotų Receptai

Vaiko motorikos vystymasis ir mityba

Vaiko motorikos vystymasis ir mityba

Kiaulienos Kumpio Gaminimo Būdai: Nuo Tradicinių Iki Modernių

Kiaulienos Kumpio Gaminimo Būdai: Nuo Tradicinių Iki Modernių

Pirma Pasimatymo Kava: Etiketas, Kuris Padės Palikti Gerą Įspūdį

Pirma Pasimatymo Kava: Etiketas, Kuris Padės Palikti Gerą Įspūdį

Kaip Kepti Tuno Steiką - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Kepti Tuno Steiką - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Šaltienos Virimas Greitpuodyje: Sutaupykite Laiko ir Energijos

Šaltienos Virimas Greitpuodyje: Sutaupykite Laiko ir Energijos