
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Rekomenduoju gaminti arba visiškai iš raugintų kopūstų, arba iš dalies raugintų kopūstų ir iš dalies šviežių kopūstų švieži kopūstai užtruks ilgiau, bet rezultatas bus subtilesnio skonio patiekalas.
Pasakiau vaikinui, kad kepsiu netikrą zuikį Velykom, tai iškart atsiprašė, kad tikriausiai nevalgys, nes nemėgsta, na, bet kai paragavo gabaliuką tai taip daugiau nieko ir nevalgė per Velykas kaip tik zuikį mano.
Skrebučiai su sardine ir kiaušiniu tai patiekalas, kurio pagrindą sudaro traškus duonos pagrindas, kvapnus česnako aromatas ir švelnus sardinių bei kiaušinių įdaras.