pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kava Be Kofeino: Gamybos Procesas, Privalumai ir Galima Rizika

Kava Be Kofeino: Gamybos Procesas, Privalumai ir Galima Rizika

Skaniausio obuolių pyrago receptas su cinamonu

Skaniausio obuolių pyrago receptas su cinamonu

Raugintų kopūstų troškinys su mėsa orkaitėje - Tradicinis receptas

Rekomenduoju gaminti arba visiškai iš raugintų kopūstų, arba iš dalies raugintų kopūstų ir iš dalies šviežių kopūstų švieži kopūstai užtruks ilgiau, bet rezultatas bus subtilesnio skonio patiekalas.

Raugintų kopūstų troškinys su mėsa orkaitėje - Tradicinis receptas

Kepimas su nerafinuotu aliejumi: ką reikia žinoti?

Kepimas su nerafinuotu aliejumi: ką reikia žinoti?

Traškios stintos orkaitėje: lengvas būdas

Traškios stintos orkaitėje: lengvas būdas

Sveikuoliškas Picos Padas: Receptai ir Patarimai

Sveikuoliškas Picos Padas: Receptai ir Patarimai

Vestuvių Pietūs Trakuose: Apžvalga ir Atsiliepimai

Vestuvių Pietūs Trakuose: Apžvalga ir Atsiliepimai

Vytintos Jautienos Siaudeliai: Maistinė Vertė 100g

Vytintos Jautienos Siaudeliai: Maistinė Vertė 100g

Netikras Zuikis Iš Jautienos Faršo - Kaip Pasigaminti Gardų Patiekalą

Pasakiau vaikinui, kad kepsiu netikrą zuikį Velykom, tai iškart atsiprašė, kad tikriausiai nevalgys, nes nemėgsta, na, bet kai paragavo gabaliuką tai taip daugiau nieko ir nevalgė per Velykas kaip tik zuikį mano.

Netikras Zuikis Iš Jautienos Faršo - Kaip Pasigaminti Gardų Patiekalą

Šaldytos Žuvies Asortimentas Prekybos Tinkluose Lietuvoje

Šaldytos Žuvies Asortimentas Prekybos Tinkluose Lietuvoje

Žirnių Sriuba su Bulvėmis: Tradicinis Receptas

Žirnių Sriuba su Bulvėmis: Tradicinis Receptas

Kaukazietiškas avienos šašlykas: paslaptys, kaip marinuoti ir kepti

Kaukazietiškas avienos šašlykas: paslaptys, kaip marinuoti ir kepti

Obuolių Pyragas su Kiaušinių Baltymais: Receptai ir Patarimai

Obuolių Pyragas su Kiaušinių Baltymais: Receptai ir Patarimai

Skanūs Pyragėliai su Mėsa - Receptas ir Paruošimas

Skrebučiai su sardine ir kiaušiniu tai patiekalas, kurio pagrindą sudaro traškus duonos pagrindas, kvapnus česnako aromatas ir švelnus sardinių bei kiaušinių įdaras.

Skanūs Pyragėliai su Mėsa - Receptas ir Paruošimas

Aušros morkų pyragas pagal Beatos virtuvę

Aušros morkų pyragas pagal Beatos virtuvę