pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Lietuvos žuvys ir žvejyba Jūros upėje

Lietuvos žuvys ir žvejyba Jūros upėje

Žalių burokėlių salotos: vitaminų bomba Jūsų stalui

Žalių burokėlių salotos: vitaminų bomba Jūsų stalui

Kepa močiutė pyragą: receptai ir prisiminimai

Kepa močiutė pyragą: receptai ir prisiminimai

Juodos duonos trupinių panaudojimas: nuo tradicinių iki modernių patiekalų

Juodos duonos trupinių panaudojimas: nuo tradicinių iki modernių patiekalų

Kada geriausia valgyti rabarbarus: sezoniškumas ir naudingos savybės

Kada geriausia valgyti rabarbarus: sezoniškumas ir naudingos savybės

Tobula marinuota antis pagal Beatą: receptas ir gaminimo gudrybės

Tobula marinuota antis pagal Beatą: receptas ir gaminimo gudrybės

Kūdikių mityba nuo 4 mėnesių: rekomendacijos

Kūdikių mityba nuo 4 mėnesių: rekomendacijos

Juoda Duona su Vaisiais: Receptas ir Patarimai

Juoda Duona su Vaisiais: Receptas ir Patarimai

Bananų Pyragas su Nutella Kremu: Lengvas ir Gardus Receptas

Bananų Pyragas su Nutella Kremu: Lengvas ir Gardus Receptas

Salotos su menkių kepenėlėmis: receptai ir nauda

Salotos su menkių kepenėlėmis: receptai ir nauda

Kaip Pasigaminti Naminį Pomidorų Padažą Picai

Kaip Pasigaminti Naminį Pomidorų Padažą Picai

Aliuminio kepimo formų priežiūra: patarimai ir gudrybės

Aliuminio kepimo formų priežiūra: patarimai ir gudrybės

Makaronai su vištiena, pievagrybiais ir paprika: receptai ir gaminimo eiga

Makaronai su vištiena, pievagrybiais ir paprika: receptai ir gaminimo eiga

Varškės Sūris Grilyje: Receptai ir Patarimai

Varškės Sūris Grilyje: Receptai ir Patarimai

Vaisių Kokteilių Receptai: Skonis, Nauda ir Paruošimo Paslaptys

Vaisių Kokteilių Receptai: Skonis, Nauda ir Paruošimo Paslaptys

Vištienos Skrandukų Troškinys: Receptai Gurmanams ir Kasdienai

Vištienos Skrandukų Troškinys: Receptai Gurmanams ir Kasdienai

Migdolų Aliejus Kaip Lubrikantas: Ar Tai Geras Pasirinkimas?

Migdolų Aliejus Kaip Lubrikantas: Ar Tai Geras Pasirinkimas?