Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Todėl nenuostabų, kad pradedantys kulinarai susidūria su klausimais kaip virti bulves , kiek laiko virti bulves , kaip virti bulves su lupenomis ir kt.
Ugnį sumažinkite iki vidutinės aukštos, įpilkite šaukštą aliejaus puode turi būti apie 2 šaukštus riebalų, tad jeigu sprandinė buvo liesa, įpilkite antrą šaukštą aliejaus ir suberkite supjaustytus svogūnus, česnaką bei paprikas.