pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Skanūs Kiaulienos Kotletai Orkaitėje - Receptas ir Gaminimo Patarimai

Ko prireiks keptiems kiaulienos gabalėliams

  • KiaulienaKotletai: Pasirinkite liesus ¾ colio viduryje supjaustytus kiaulienos kotletus arba kiaulienos nugarinės kotletus. Jei kotletai yra plonesni arba storesni nei ¾ colio, kepimo laiką reikės pakoreguoti.
  • Sūrymas: A kiaulienos kotletų sūrymas yra druskos, cukraus ir vandens mišinys. Šis paprastas mišinys padeda suskaidyti kietesnius baltymus ir suteikia skonio. Nors sūrymo nereikia, aš rekomenduoju jį švelniausiems ir skaniausiems kiaulienos gabalėliams.
  • Įtrinti: Naminis tepalas yra paprastas rudojo cukraus ir prieskonių mišinys, suteikiantis skonį ir padėti kiaulienos kotletams karamelizuotis.

Įdaryti kiaulienos kotletai orkaitėje

Kategorija: Patiekalai iš kiaulienos
Paskelbė: Lankytojas13 Sausio 2025

Įdaryti kiaulienos kotletai orkaitėje

Šie įdaryti kiaulienos kotletai – tai puikus, paprastas ir skanus patiekalas, kuris tinka tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms progoms. Orkaitėje kepti kotletai išlieka sultingi ir maistingi, o bulvių košė, sušaldyta viršuje, suteikia ypatingą skonį ir kremišką tekstūrą. Paprastai paruošiamas, bet ypač skanus ir sotus patiekalas visai šeimai.

Kodėl šie kotletai naudingi sveikatai?

Kiauliena yra puikus baltymų šaltinis, kuris padeda auginti raumenis ir palaikyti organizmo funkcijas. O bulvių košė, ypač jei ji paruošta be per didelio sviesto, yra gera energijos ir skaidulų davėja. Krapai suteikia ne tik kvapnų aromatą, bet ir turi vertingų vitaminų, tokių kaip vitaminas C, bei mineralų, kurie prisideda prie bendros organizmo sveikatos.

Orkaitėje kepti kiaulienos kotletai – išleiskite su centais

Pagal šį receptą gaminami sultingiausi kepti kiaulienos kotletai, kuriuos kada nors valgėte.

Drėgni, minkšti ir kupini skonio, šie kepti kiaulienos kotletai yra pagardinti sandėliuko kuokštais ir greitai paruošiami.

  • Lengva paruošti ir tobulaisultingasorkaitėje kepti kiaulienos kotletai skanūs.
  • Sūrymas yra greitas cukraus, vandens ir druskos mišinys, užtikrinantis, kad kotletai būtų puikiai pagardinti ir papildomas konkursas.
  • Jiems padeda naminis kiaulienos trynys gražiai karamelizuojasi.

Kiaulienos kotletai orkaiteje

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Varškės patiekalai

Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje

Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)

Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas

20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams

Naudingi patarimai jūsų virtuvėje

Kalafiorų salotos su sojos padažu

Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai

Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais

Makaronų ir picos patiekalų receptai

Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui

Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo

Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Kaip pasigaminti orkaitėje keptus kiaulienos kotletus

  1. Sūrymas: Sūrymą užvirinkite ir atvėsinkite (receptas žemiau). Sūrykite kotletus mažiausiai 30 minučių, iki dviejų valandų.
  2. Įtrinkite: Kiaulienos kotletus pagardinkite ruduoju cukrumi.
  3. Kepti ant paruoštos keptuvės, kol kotletai pasieks vidinę 140°F temperatūrą.

Naudokite an momentinio nuskaitymo termometras siekdami geriausių rezultatų. Kiauliena turi pasiekti 145°F vidinę temperatūrą. Išimkite jį iš orkaitės 140 ° F temperatūroje, nes ilsėdamasis toliau kils temperatūra.

  • Naudokite ¾ colio storio nugarinės kotletus be kaulų. Sureguliuokite kepimo trukmę tirštesniems arba plonesniems kiaulienos gabalėliams. Kiaulienos gabalėlius su kaulais gali prireikti šiek tiek ilgiau virti.
  • Sūrymas yra lengvas, todėl kotletai tampa minkšti ir kvapnūs – jei sūrymą praleisite, įberkite druskos.
  • Tiesiog kaip kiaulienos nugarinėgerai, jei kotletai yra šiek tiek rausvi viduryje.
  • Kepkite iki 140 °F vidinės temperatūros storiausioje vietoje. Leiskite kotletėms pailsėti, kol temperatūra pakils iki 145 °F (kepimas pernešant).
  • Likusius virtus kiaulienos kotletus laikykite sandariame inde šaldytuve iki keturių dienų.