Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Į konjaką tiks ir brendis suberkit sutarkuotą imbierą, cukrų, česnakų granules, susmulkintą svogūną, pilkit sojų padažą, išmaišykit ir viską supilkit ant vištos filė filė supjaustykit norimo dydžio ir formos gabaliukais.
Kad išvengtumėte netikėtumų gaminant tešlą, taip pat rekomenduoju paskaityti apie tai, ką aš asmeniškai atradau, kol išmokau gaminti tobulą lietinių tešlą Patarimai.
Tradicinės traškios, kinietiškos vištienos receptas, kurį galite paįvairinti daržovėmis, tokiomis kaip paprika, grybai, svogūnai ar baklažanai, o mėsą taip pat galite pakeisti malta jautiena ar kiauliena.