pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Agurkų Maistinė Vertė ir Kalorijos: Išsamus Vadovas

Agurkų Maistinė Vertė ir Kalorijos: Išsamus Vadovas

Žagarėliai: tradicinis ir paprastas receptas

Žagarėliai: tradicinis ir paprastas receptas

Užkandžiai su lašiša ir špinatais: receptų įvairovė

Užkandžiai su lašiša ir špinatais: receptų įvairovė

Vištos kepimas ant butelio: paprastas būdas nustebinti svečius

Vištos kepimas ant butelio: paprastas būdas nustebinti svečius

Kriaušių uogienė su čili pipirais: receptai ir patarimai

Kriaušių uogienė su čili pipirais: receptai ir patarimai

Lengvi ir greiti desertai: receptai kiekvienai progai

Lengvi ir greiti desertai: receptai kiekvienai progai

Sūrūs Užkandžiai Prie Alaus: Receptai Jūsų Šventėms

Sūrūs Užkandžiai Prie Alaus: Receptai Jūsų Šventėms

„Maxima“ pramonės apžvalga Lietuvoje

„Maxima“ pramonės apžvalga Lietuvoje

Keksiukai su kefyru ir šokoladu: purumo ir skonio harmonija

Keksiukai su kefyru ir šokoladu: purumo ir skonio harmonija

Saldūs ir Lengvi Receptai: Atraskite Naujus Skonius

Saldūs ir Lengvi Receptai: Atraskite Naujus Skonius

Vytinta Jautienos Dešra - Tradicijos ir Skoniai

Energinė vertė 917,00 kJ 217,00 Kcal Riebalai 31,00 g Sočiosios riebalų rūgštys 1,10 g Angliavandeniai 1,50 g Cukrūs 1,10 g Baltymai 46,00 g Druska 5,20 g.

Vytinta Jautienos Dešra - Tradicijos ir Skoniai

Sapnuoti skęstantį mėsos gabalą: ką tai reiškia?

Sapnuoti skęstantį mėsos gabalą: ką tai reiškia?

Skaniausios Salotos Su Avokadu: Receptai

Skaniausios Salotos Su Avokadu: Receptai

Žuvis Marinatas Rūkymui: Receptai ir Patarimai

Žuvis Marinatas Rūkymui: Receptai ir Patarimai

Skanūs Receptai: Atraskite Naujus Mėgstamus Patiekalus Su Nuotraukomis

Skanūs Receptai: Atraskite Naujus Mėgstamus Patiekalus Su Nuotraukomis

Kaip nustatyti šiaurę, pietus, rytus ir vakarus

Kaip nustatyti šiaurę, pietus, rytus ir vakarus

Vieno Kasnio Sumuštiniai: Receptai Kiekvienai Progai

Vieno Kasnio Sumuštiniai: Receptai Kiekvienai Progai

Burnoje Tirpstantis Obuolių Pyragas: Klasikinis Receptas

Burnoje Tirpstantis Obuolių Pyragas: Klasikinis Receptas

Angelo ašara: receptas, kuris tirpsta burnoje!

Angelo ašara: receptas, kuris tirpsta burnoje!

Žiemos atsargos: marinuoti agurkai su garstyčiomis pagal geriausią receptą

Žiemos atsargos: marinuoti agurkai su garstyčiomis pagal geriausią receptą