pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Plovas su sūriu, žirniais ir kiauliena: receptas

Plovas su sūriu, žirniais ir kiauliena: receptas

Sapiegų Parkas Vilniuje: Istorija, Dabartis ir Ateitis

Sapiegų Parkas Vilniuje: Istorija, Dabartis ir Ateitis

Mėsos žala: Moksliniai tyrimai atskleidžia mitybos įtaką ląstelių senėjimui

Mėsos žala: Moksliniai tyrimai atskleidžia mitybos įtaką ląstelių senėjimui

Jautienos Steikas: Kalorijų Kiekis ir Maistinė Vertė

Jautienos Steikas: Kalorijų Kiekis ir Maistinė Vertė

Gardūs Varškės Pyrago Receptai: Klasika ir Modernumas

Gardūs Varškės Pyrago Receptai: Klasika ir Modernumas

„Silikomart“ silikoninės kepimo formos: Atsiliepimai ir Apžvalga

„Silikomart“ silikoninės kepimo formos: Atsiliepimai ir Apžvalga

Juodųjų Serbentų Lapų Arbatos Nauda

Juodųjų Serbentų Lapų Arbatos Nauda

Marinuoti Agurkai Žiemai: Patikrintas Receptas Traškiems Agurkams

Marinuoti Agurkai Žiemai: Patikrintas Receptas Traškiems Agurkams

Minkštų ausyčių receptas: tradicijos ir skonis Kūčių stalui

Minkštų ausyčių receptas: tradicijos ir skonis Kūčių stalui

Gedulingi Pietūs Druskininkuose: Ką Galima Rasti?

Gedulingi Pietūs Druskininkuose: Ką Galima Rasti?

Lietiniai Blynai su Varškės Įdaru: Purus ir Minkštas Atradimas

Lietiniai Blynai su Varškės Įdaru: Purus ir Minkštas Atradimas

Patiekalai su Vištų Skrandukais: Receptai ir Patarimai

Patiekalai su Vištų Skrandukais: Receptai ir Patarimai

Kanapių Arbata: Natūralus Gėrimas Jūsų Gerovei

Kanapių Arbata: Natūralus Gėrimas Jūsų Gerovei

Lydekos Kotletai: Skanus ir Sveikas Receptas

Lydekos Kotletai: Skanus ir Sveikas Receptas

Kepti Kiaušiniai su Avokadu: Gurmaniškas Receptas Jūsų Pusryčiams

Kepti Kiaušiniai su Avokadu: Gurmaniškas Receptas Jūsų Pusryčiams

Guliašas: Tradicinis Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Guliašas: Tradicinis Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Troškinta Kiauliena su Bulvėmis Viskio Padaže: Receptas ir Paslaptys

Troškinta Kiauliena su Bulvėmis Viskio Padaže: Receptas ir Paslaptys