pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Avižinių bananų ir spanguolių sausainių receptas

Avižinių bananų ir spanguolių sausainių receptas

Ką valgyti po viduriavimo: mitybos rekomendacijos ir patarimai

Ką valgyti po viduriavimo: mitybos rekomendacijos ir patarimai

Kepsniai ant akmenų Tauragėje ir kitos grilio idėjos Lietuvoje

Kepsniai ant akmenų Tauragėje ir kitos grilio idėjos Lietuvoje

Varškės pyragas su šviežiais persikais: receptas

Varškės pyragas su šviežiais persikais: receptas

Burokėlių Salotos Žiemai: Receptai ir Gaminimo Būdai

Burokėlių Salotos Žiemai: Receptai ir Gaminimo Būdai

Čirviniai Blynai: Tradicinis Lietuviškas Skonis

Čirviniai Blynai: Tradicinis Lietuviškas Skonis

Eukalipto aliejaus naudojimas nuo spuogų

Eukalipto aliejaus naudojimas nuo spuogų

Močiutės mieliniai blynai su obuoliais – receptas

Močiutės mieliniai blynai su obuoliais – receptas

Mesos Laikymo Sąlygos - Kaip Tinkamai Išlaikyti Šviežumą ir Saugumą

Šaltai laikomas ištrauktas pienas išsisluoksniuoja, riebalai grietinėlė iškyla į viršų, jų sluoksnis bus plonas, o likęs pienas atrodys vos drumstas.

Mesos Laikymo Sąlygos - Kaip Tinkamai Išlaikyti Šviežumą ir Saugumą

Karšti Patiekalai su Kiaulienos Faršu: Skonių Įvairovė Jūsų Stalui!

Karšti Patiekalai su Kiaulienos Faršu: Skonių Įvairovė Jūsų Stalui!

Geriausi obuolių pyrago receptai

Geriausi obuolių pyrago receptai

Vieno Kasnio Sumuštiniai su Lašiša ir Ikrais: Gurmaniški Receptai

Vieno Kasnio Sumuštiniai su Lašiša ir Ikrais: Gurmaniški Receptai

Trapūs Sausainiai Be Kiaušinių: Receptai Jūsų Virtuvei

Trapūs Sausainiai Be Kiaušinių: Receptai Jūsų Virtuvei

Peraugusių Didelių Agurkų Marinavimas: Išbandyti Receptai

Peraugusių Didelių Agurkų Marinavimas: Išbandyti Receptai

Gardžios Sriubos su Makaronais: Idėjos Greitiems Pietums ar Vakarienei

Gardžios Sriubos su Makaronais: Idėjos Greitiems Pietums ar Vakarienei

Klaipėdos mėsos kombinatas: šviežia mėsa tiesiai iš gamintojo

Klaipėdos mėsos kombinatas: šviežia mėsa tiesiai iš gamintojo

Kava su šafranu: receptas ir nauda sveikatai

Kava su šafranu: receptas ir nauda sveikatai