
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Ko jau ko, jų šiukštu nepatartina buvo pirkti parduotuvėje, nes bendra nuomonė buvo tokia, kad į dešras sueidavo viskas, kas tik atlikdavo nuo kitų, normalių patiekalų.
700 g jautienos kumpio, 2 stiklinės virtų pupelių, 4-5 marinuoti agurkai, 2 svogūnai, 3-4 šaukštai švelnaus pomidorų padažo, druskos, pipirų, laurų lapas, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai grietinės nebūtinai , aliejaus.