pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Brokolių salotos su vištiena ir vynuogėmis – greitas ir skanus receptas

Brokolių salotos su vištiena ir vynuogėmis – greitas ir skanus receptas

Color Vista Plaukų Dažai: Atsiliepimai ir Apžvalga

Color Vista Plaukų Dažai: Atsiliepimai ir Apžvalga

Šalto rūkymo mėsos paruošimas: žingsnis po žingsnio instrukcija

Šalto rūkymo mėsos paruošimas: žingsnis po žingsnio instrukcija

Tobulai marinuota kalakuto krūtinėlė: sultingas ir skanus patiekalas

Tobulai marinuota kalakuto krūtinėlė: sultingas ir skanus patiekalas

Ūkininkų Baristų Duona: Tradicijos ir Natūralumas Lietuvoje

Ūkininkų Baristų Duona: Tradicijos ir Natūralumas Lietuvoje

Kiek Kalorijų Biskvitinis Pyragas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kiek Kalorijų Biskvitinis Pyragas: Viskas, Ką Turite Žinoti

Sveika Mityba: Produktyvumo Pagrindas Remiantis Tyrimais

Sveika Mityba: Produktyvumo Pagrindas Remiantis Tyrimais

Maltos Vištienos Receptai: Nuo Kotletų Iki Troškinių

Maltos Vištienos Receptai: Nuo Kotletų Iki Troškinių

Jurgis ir Drakonas pica: skonių kelionė kiekvienam

Jurgis ir Drakonas pica: skonių kelionė kiekvienam

Vištienos Kulšelės: Skanūs ir Lengvi Receptai Kiekvienai Dienai

Vištienos Kulšelės: Skanūs ir Lengvi Receptai Kiekvienai Dienai

„Kino pavasario“ komedijos ir atsiliepimai: žvilgsnis į festivalio juostas

„Kino pavasario“ komedijos ir atsiliepimai: žvilgsnis į festivalio juostas

Poilsis Lietuvoje su vaikais: SPA centrai ir vandens parkai

Poilsis Lietuvoje su vaikais: SPA centrai ir vandens parkai