Šiame straipsnyje aptarsime duonos lazdelių sudėtį, ingredientus ir maistinę vertę, remiantis pateikta informacija apie maisto produktus ir jų gamybos procesus.
Duonos Lazdelių Sudėtis
Kepykla „Druska Miltai Vanduo“ garsėja savo rankų darbo bemiele raugo duona, kepama naudojant tik tris ingredientus: druską, miltus ir natūralų raugą. Šis tradicinis kepimo būdas suteikia duonai unikalų skonį ir tekstūrą. Nors konkreti duonos lazdelių sudėtis nebuvo pateikta, galime daryti prielaidą, kad jos gaminamos panašiu būdu, naudojant natūralius ingredientus.
Tradiciniai Kepimo Metodai
Įmonė specializuojasi ekologiškų produktų gamyboje, siūlydama bemielę naminę duoną, kepamą su natūraliu raugu, sviestainius su natūraliu sviestu, sveikos sudėties sausuolius ir ekologišką šakotį. Vadovas perėmė ilgametes duonos kepimo tradicijas iš savo tėvų - ekologinės žemdirbystės atstovų Reginos ir Jono Račickų.
Mūsų istorija prasidėjo prieš daugiau nei trisdešimt metų, kai pagal šimtametį šeimos receptą buvo iškeptas pirmasis duonos kepalas. Išminkyta rankomis, kildinta natūraliu raugu, visiškai nenaudojant mielių. Turinti saldumo, nes yra plikyta. Kepama iš ypatingos senosios rugių veislės, kurie yra auginami specialiai tik mūsų duonai. Mūsų šeima išaugo, kaip ir mūsų šeimos verslas, tačiau ir toliau puoselėjame savo vertybes ir Jūsų stalui pateikiame kokybišką, tik iš ekologiškų produktų iškeptą duoną. Ši duona ypatinga, nes ir dabar, kaip prieš šimtą metų, ji kepama su didele meile ir pagarba. Neskubant.
Maistinė Vertė
Medus yra saldi medžiaga, gaminama naminių bičių iš augalų nektaro, augalų gyvųjų dalių išskyrų arba ant augalo gyvųjų dalių likusių augalais mintančių vabzdžių išskyrų, kurias bitės surenka, perdirba, papildydamos specifinėmis savo medžiagomis, suneša į korius, padeda išgarinti drėgmę ir palieka koriuose subręsti.
Šimte gramų medaus yra 324 kcal, 81,7 g angliavandenių (daugiausiai gliukozės ir fruktozės), 0,3 g baltymų ir visiškai nėra riebalų. Gausu mineralinių medžiagų: natrio, magnio, fosforo, kalio, kalcio, geležies, cinko, seleno, jodo. Taip pat meduje yra vitamino A, B grupės, C, D, E vitaminų, niacino, folio rūgšties.
Sultinį, kurio vardas - Sukčius. Mes atrenkame šviežiausias daržoves, kaulus kepame krosnyje, po to valandų valandas verdame ir išpilstome į stiklinius 750ml butelius - taip gimsta Sukčius. Praturtintas kolagenu, fosforu, magniu, kalciu ir dar daug kitų mineralų. Sukčiaus gamyboje mes siekiame naudoti kuo mažiau plastiko ir kitų ilgai įrančių medžiagų.
Rekomendacijos
Vieno kąsnio sumuštinių rekomendacijos:
- 5-7 vnt/asm. (jei šventėje bus karštų patiekalų)
- 7-10 vnt/asm. (jei šventėje nebus karštų patiekalų)