pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žaliosios arbatos poveikis skrandžio rūgštingumui: ką svarbu žinoti

Žaliosios arbatos poveikis skrandžio rūgštingumui: ką svarbu žinoti

Varškės apkepas su bananais be cukraus

Varškės apkepas su bananais be cukraus

Klasikinis obuolienės receptas žiemai

Klasikinis obuolienės receptas žiemai

Cukinijų receptai žiemai: nuo mišrainių iki apkepų

Cukinijų receptai žiemai: nuo mišrainių iki apkepų

Kaip virti figų uogienę: receptas ir patarimai

Kaip virti figų uogienę: receptas ir patarimai

Sūrio krepšeliai: nuo klasikos iki gurmaniškų eksperimentų

Sūrio krepšeliai: nuo klasikos iki gurmaniškų eksperimentų

Pirmoji „Čili Pica“ Istorija

Pirmoji „Čili Pica“ Istorija

Kokosų aliejus kūnui: nauda, panaudojimas ir patarimai

Kokosų aliejus kūnui: nauda, panaudojimas ir patarimai

Kaip Brandinama Jautiena - Procesas ir Privalumai

mėsininkas Dainius Bartošius pasakoja, kad sausai brandinta jautiena ruošiama pačiose Norfos parduotuvėse Atvežta jautienos nugarinė pakabinama į brandinimo spintas ir laikoma ne mažiau kaip 3 savaites.

Kaip Brandinama Jautiena - Procesas ir Privalumai

Orkaitėje kepti makaronai su vištiena ir grietinėlės padažu: lengvas receptas

Orkaitėje kepti makaronai su vištiena ir grietinėlės padažu: lengvas receptas

Riešutų Duonos ir Romeo ir Džuljetos Palyginimo Analizė

Riešutų Duonos ir Romeo ir Džuljetos Palyginimo Analizė

Kur Pirkti Mėsą Seinuose: Apsipirkimo Gidas

Kur Pirkti Mėsą Seinuose: Apsipirkimo Gidas

Kepkite duoną namuose: geriausi receptai pradedantiesiems ir pažengusiems

Kepkite duoną namuose: geriausi receptai pradedantiesiems ir pažengusiems

Žalieji smidrai: 10+ gardžių receptų

Žalieji smidrai: 10+ gardžių receptų

Karmėlavos cepelinai: skaniausi cepelinai šalia jūsų!

Karmėlavos cepelinai: skaniausi cepelinai šalia jūsų!

Keksiukų kepimo laikas: viskas, ką reikia žinoti, kad jie būtų tobuli

Keksiukų kepimo laikas: viskas, ką reikia žinoti, kad jie būtų tobuli

Keptos Slyvos su Šonine: Gurmaniškas Receptas

Keptos Slyvos su Šonine: Gurmaniškas Receptas

Burokėlių ir raugintų agurkų sriubos receptas

Burokėlių ir raugintų agurkų sriubos receptas

Kaip pakeisti kaitinimo elementą orkaitėje: išsamus vadovas

Kaip pakeisti kaitinimo elementą orkaitėje: išsamus vadovas

Kaip Paruošti Kiaulės Liežuvį: Patarimai ir Receptai

Kaip Paruošti Kiaulės Liežuvį: Patarimai ir Receptai