pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Naminis pomidorų padažas su raudonaisiais serbentais

Naminis pomidorų padažas su raudonaisiais serbentais

Keptas Skilandis ant Kopūsto Lapo: Receptas ir Gaminimo Instrukcijos

Keptas Skilandis ant Kopūsto Lapo: Receptas ir Gaminimo Instrukcijos

Kaip Maitintis Sergant Skrandžio Refliuksu: Mitybos Planas

Kaip Maitintis Sergant Skrandžio Refliuksu: Mitybos Planas

Kur auginama kava pasaulyje?

Kur auginama kava pasaulyje?

Duonos gaminimas iš tešlos likučių: patarimai ir receptai

Duonos gaminimas iš tešlos likučių: patarimai ir receptai

Pelyno Arbatos Nauda Vyrams: Išsami Apžvalga

Pelyno Arbatos Nauda Vyrams: Išsami Apžvalga

Lengvi Receptai su Vištienos Faršu

Lengvi Receptai su Vištienos Faršu

Jautienos Troškinys su Brokoliais: Skanūs Receptai

Jautienos Troškinys su Brokoliais: Skanūs Receptai

Kiek Laiko Troškinti Vištieną Skirtingais Būdais: Patarimai ir Receptai

Kiek Laiko Troškinti Vištieną Skirtingais Būdais: Patarimai ir Receptai

Žuvies Atliekų Perdirbimas Lietuvoje: Rūšiavimas, Sprendimai ir Iniciatyvos

Žuvies Atliekų Perdirbimas Lietuvoje: Rūšiavimas, Sprendimai ir Iniciatyvos

Tobulas Veršienos Nugarinės Kepsnys: Gurmaniškas Receptas Jūsų Virtuvei

Tobulas Veršienos Nugarinės Kepsnys: Gurmaniškas Receptas Jūsų Virtuvei

Žalios bulvės ir solaninas: ką reikia žinoti apie pavojus ir saugų vartojimą

Žalios bulvės ir solaninas: ką reikia žinoti apie pavojus ir saugų vartojimą

Kiek laiko virti ant garų lašišos filė: Patarimai ir Receptai

Kiek laiko virti ant garų lašišos filė: Patarimai ir Receptai

Skanūs bulviniai blynai: pasigaminkite traškius ir purius blynus

Skanūs bulviniai blynai: pasigaminkite traškius ir purius blynus

Straipsniai apie mitybą

Straipsniai apie mitybą

Ką valgyti rečiau: mitybos rekomendacijos

Ką valgyti rečiau: mitybos rekomendacijos

Atkinso Dieta: Knyga, Principai ir Mitybos Gairės

Atkinso Dieta: Knyga, Principai ir Mitybos Gairės

Naminis Vyšnių Vynas: Gamybos Paslaptys ir Receptai

Naminis Vyšnių Vynas: Gamybos Paslaptys ir Receptai

Kaip paruošti matę arbatą tradiciniu būdu?

Kaip paruošti matę arbatą tradiciniu būdu?

Kiek laiko kepti faršą: patarimai ir gudrybės

Kiek laiko kepti faršą: patarimai ir gudrybės