pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Šaldytas Jogurtinis Varškės Pyragas: Gaivus Vasaros Skonis

Šaldytas Jogurtinis Varškės Pyragas: Gaivus Vasaros Skonis

Užkandžiai krepšeliuose: receptai su kepta duona

Užkandžiai krepšeliuose: receptai su kepta duona

Paprastas moliūgų pyrago receptas

Paprastas moliūgų pyrago receptas

Burokėlių Lapų Konservavimo Receptai Žiemai

Burokėlių Lapų Konservavimo Receptai Žiemai

Švelniai Marinuoti Kopūstai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Švelniai Marinuoti Kopūstai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kepimo formos skaičiais: kur įsigyti ir kiek tai kainuoja?

Kepimo formos skaičiais: kur įsigyti ir kiek tai kainuoja?

Laukinės anties receptai: nuo paprasto iki gurmaniško

Laukinės anties receptai: nuo paprasto iki gurmaniško

Duonos Peilio Rūšys: Išsamus Vadovas

Duonos Peilio Rūšys: Išsamus Vadovas

Jogurto Pagrindo Vištienos Marinatai Griliui: Receptai ir Patarimai

Jogurto Pagrindo Vištienos Marinatai Griliui: Receptai ir Patarimai

Naminis lietuviškas midus: senovinis receptas ir gamybos paslaptys

Naminis lietuviškas midus: senovinis receptas ir gamybos paslaptys

Kaip marinuoti salierus: receptas, nauda ir patarimai

Kaip marinuoti salierus: receptas, nauda ir patarimai

Bešamelio Padažas Žuviai: Receptai ir Patarimai

Bešamelio Padažas Žuviai: Receptai ir Patarimai

Lietuviško Skilandžio Gamybos Procesas

Lietuviško Skilandžio Gamybos Procesas

Kalakutienos Suktinukai su Abrikosais: Gurmaniškas Receptas

Kalakutienos Suktinukai su Abrikosais: Gurmaniškas Receptas

Neroli aliejaus distiliavimo procesas

Neroli aliejaus distiliavimo procesas

Belvita Sausainiai: Kalorijos, Sudėtis ir Mitybos Aspektai

Belvita Sausainiai: Kalorijos, Sudėtis ir Mitybos Aspektai

Mityba po tulžies pūslės pašalinimo: ką valgyti ir ko vengti

Mityba po tulžies pūslės pašalinimo: ką valgyti ir ko vengti