Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Šiuos kepsnelius patiekite su mėgstamu garnyru bulvėmis, ryžiais, salotomis, Autoriaus žodis Kepsneliai iškepa minkšti ir sultingi, o sūris, majonezas ir svogūnai atstoja padažą.
Jeigu pirkote šaldytą vištą, ją išvyniokite iš įpakavimo, įdėkite į dubenį ir pernakt ar ilgiau priklausomai nuo paukščio dydžio laikykite šaldytuve, kad atitirptų po truputį greičiau atitirps laikant aukštesnėse šaldytuvo lentynose.