pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Purus smėlinės tešlos pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Purus smėlinės tešlos pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Populiariausios ir rečiau sutinkamos žuvų rūšys Lietuvoje

Populiariausios ir rečiau sutinkamos žuvų rūšys Lietuvoje

Kepta višta įdaryta obuoliais: Močiutės Birutos receptas

Kepta višta įdaryta obuoliais: Močiutės Birutos receptas

Bulvės prieš Makaronus: Kaloringumo Palyginimas ir Ketogeninės Dietos Apžvalga

Bulvės prieš Makaronus: Kaloringumo Palyginimas ir Ketogeninės Dietos Apžvalga

Saldainių "Nomeda" Sudėtis: Išsamus Aprašymas

Saldainių "Nomeda" Sudėtis: Išsamus Aprašymas

Raudonųjų Burokėlių Sriubos Receptas

Raudonųjų Burokėlių Sriubos Receptas

Salotos su avokadu, agurkais ir ridikėliais: receptų įvairovė

Salotos su avokadu, agurkais ir ridikėliais: receptų įvairovė

Korėjietiška virtuvė: populiariausi receptai

Korėjietiška virtuvė: populiariausi receptai

Lauro lapai: ne tik prieskonis, bet ir naudingas augalas

Lauro lapai: ne tik prieskonis, bet ir naudingas augalas

Drėgnas Obuolių Pyragas: Skanūs Receptai Jūsų Virtuvei

Drėgnas Obuolių Pyragas: Skanūs Receptai Jūsų Virtuvei

Beatos burgeriai: sultingi ir skanūs!

Beatos burgeriai: sultingi ir skanūs!

Karališkas tortas: prabangus desertas ypatingai progai

Karališkas tortas: prabangus desertas ypatingai progai

Kaip pagaminti vištų kepenėles: receptai

Kaip pagaminti vištų kepenėles: receptai

Maistingi sumuštiniai su lašiša: greitas ir gardus receptas

Maistingi sumuštiniai su lašiša: greitas ir gardus receptas

Nerafinuotas pirmojo spaudimo kokosų aliejus: nauda ir panaudojimas

Nerafinuotas pirmojo spaudimo kokosų aliejus: nauda ir panaudojimas

Drėgnas Obuolių Pyragas: Skanūs Receptai Jūsų Virtuvei

Drėgnas Obuolių Pyragas: Skanūs Receptai Jūsų Virtuvei

Aliejaus pakuotės formos: dizaino sprendimai ir tendencijos

Aliejaus pakuotės formos: dizaino sprendimai ir tendencijos

Sveikos mitybos meniu: ką valgyti, kad jaustumėtės puikiai

Sveikos mitybos meniu: ką valgyti, kad jaustumėtės puikiai

Vištiena, Marinuota Su Kokosų Pienu: Receptai

Vištiena, Marinuota Su Kokosų Pienu: Receptai