pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Užkandžiai vakarėliui: receptai su nuotraukomis

Užkandžiai vakarėliui: receptai su nuotraukomis

Keptos anties paveikslėliai Velykoms: tradicijos ir kūrybiškumas

Keptos anties paveikslėliai Velykoms: tradicijos ir kūrybiškumas

Kalakutienos kepsneliai su cukinija: receptas, kuris privalo atsirasti jūsų sąraše

Kalakutienos kepsneliai su cukinija: receptas, kuris privalo atsirasti jūsų sąraše

Naminė obuolių košė: greitas ir gardus receptas

Naminė obuolių košė: greitas ir gardus receptas

Greitos ir skanios Pekino salotos su kukurūzais

Greitos ir skanios Pekino salotos su kukurūzais

Gruziniška duona su marinuota mėsa: receptas ir gaminimo paslaptys

Gruziniška duona su marinuota mėsa: receptas ir gaminimo paslaptys

Žuvų kibimo prognozė: Mėnulio fazių įtaka žvejybai

Žuvų kibimo prognozė: Mėnulio fazių įtaka žvejybai

Vaistininko žolelių širdies arbatos sudėtis ir vartojimo ypatumai

Vaistininko žolelių širdies arbatos sudėtis ir vartojimo ypatumai

Ką valgyti nuo vidurių užkietėjimo: išsamus vadovas

Ką valgyti nuo vidurių užkietėjimo: išsamus vadovas

Gardūs moliūgų blynų receptai

Gardūs moliūgų blynų receptai

Kalvarijų Turgus: Žuvies Asortimentas ir Šventinė Prekyba

Kalvarijų Turgus: Žuvies Asortimentas ir Šventinė Prekyba

Dieta Po Tulžies Pašalinimo: Mitybos Rekomendacijos ir Gyvenimo Būdo Pokyčiai

Dieta Po Tulžies Pašalinimo: Mitybos Rekomendacijos ir Gyvenimo Būdo Pokyčiai

Kaip greitai suminkštinti mėsą

Pasak Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos narės Galinos Bovševič, jei mėsa minkštinama kiviais ar ananasais, būtina atminti keletą dalykų pirma, mėsą ilgiausiai marinuoti galima iki 2 val.

Kaip greitai suminkštinti mėsą