Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
8 gabalėliai kiaulienos nugarinės 8 riekelės kiaulienos šoninės 2 vienetai kiaušinių 2 šaukštai sūrio parmezano ar paprasčiausio fermentinio 1 saujelė petražolių šviežių pagal skonį druskos pagal skonį pipirų šiek tiek sviesto šiek tiek aliejaus.
Be to, geriausiai mėsos sultys išsilaiko Filė minjon išpjovos nepjaustant, bet kepant trumpai labai karštoje orkaitėje, kaip ir darysim čia pateiktame recepte Filet Mignon Roast - angl.