pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kodėl Vyrai Liepia Gaminti Valgyti: Priežastys ir Perspektyvos

Kodėl Vyrai Liepia Gaminti Valgyti: Priežastys ir Perspektyvos

Autentiški japoniškos sriubos receptai: nuo miso iki ramen

Autentiški japoniškos sriubos receptai: nuo miso iki ramen

Tradiciniai Lietuviški Receptai su Spirgučiais

Tradiciniai Lietuviški Receptai su Spirgučiais

Bulvės: Maistinė Vertė ir Nauda

Bulvės: Maistinė Vertė ir Nauda

Burokėlių salotos su kopūstais: vitaminų bomba jūsų stalui

Burokėlių salotos su kopūstais: vitaminų bomba jūsų stalui

Sportininkų Avižiniai Sausainiai: Receptas ir Mitybos Patarimai

Sportininkų Avižiniai Sausainiai: Receptas ir Mitybos Patarimai

Makaronai su špinatais ir tunu: greitas ir paprastas receptas

Makaronai su špinatais ir tunu: greitas ir paprastas receptas

Žaliosios arbatos šviežumas ir jo įtaka skoniui

Žaliosios arbatos šviežumas ir jo įtaka skoniui

Ką galima valgyti maitinant krūtimi: išsamus vadovas

Ką galima valgyti maitinant krūtimi: išsamus vadovas

Naminiai svilpikai su varške: kaip pasigaminti skaniausius?

Naminiai svilpikai su varške: kaip pasigaminti skaniausius?

Juoda Ruginė Duona: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Nauda

Juoda Ruginė Duona: Kalorijos, Maistinė Vertė ir Nauda

Varškės apkepas be kiaušinio: receptas ir paslaptys

Varškės apkepas be kiaušinio: receptas ir paslaptys

Bulviniai Blynai, Moliūgų Sriuba ir Keptos Saldžios Bulvės: Receptai ir Patarimai

Bulviniai Blynai, Moliūgų Sriuba ir Keptos Saldžios Bulvės: Receptai ir Patarimai

Mityba esant Aukštam Kraujo Spaudimui: Ką Valgyti ir Ko Vengti?

Mityba esant Aukštam Kraujo Spaudimui: Ką Valgyti ir Ko Vengti?

Obuolių Sūris: Tradicinis Receptas ir Jo Variacijos

Obuolių Sūris: Tradicinis Receptas ir Jo Variacijos

Gardūs ir Originalūs Patiekalai su Putpelių Kiaušiniais: Geriausi Receptai

Gardūs ir Originalūs Patiekalai su Putpelių Kiaušiniais: Geriausi Receptai

Žuvies gaudymas ir valgymas: patarimai pradedantiesiems

Žuvies gaudymas ir valgymas: patarimai pradedantiesiems