pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Mėsos paruošimas šaltam rūkymui: marinatai, prieskoniai ir temperatūros

Mėsos paruošimas šaltam rūkymui: marinatai, prieskoniai ir temperatūros

Skaniųjų Konservų Receptai su Kruopomis

lt platforma renkantis DOLINA NOTECI Premium Junior konservai mažoms veislėms su vištienos skilveliais ir veršienos kepenėlėmis 185 g, kurio kaina tarp pardavėjų prasideda nuo 1.

Skaniųjų Konservų Receptai su Kruopomis

Sauliaus Šaltenio „Riešutų duona“: Apysakos apžvalga

Sauliaus Šaltenio „Riešutų duona“: Apysakos apžvalga

Ežiuolės arbata nuo nagų grybelio: nauda, paruošimas ir vartojimas

Ežiuolės arbata nuo nagų grybelio: nauda, paruošimas ir vartojimas

Korėjietiškos Burokėlių Salotos: Pikantiškas Receptas Jūsų Virtuvei

Korėjietiškos Burokėlių Salotos: Pikantiškas Receptas Jūsų Virtuvei

Gardus naminiais batonas: lengvai pagaminamas receptas

Gardus naminiais batonas: lengvai pagaminamas receptas

Avienos Šašlyko Marinatai: Receptai ir Paslaptys

Avienos Šašlyko Marinatai: Receptai ir Paslaptys

Purūs čirviniai blynai su kefyru: lengvas receptas tobulam rytui

Purūs čirviniai blynai su kefyru: lengvas receptas tobulam rytui

Muziejus Kur Kepa Duona: Tradicijos ir Edukacija

Muziejus Kur Kepa Duona: Tradicijos ir Edukacija

Saldžiosios bulvės auginimas Lietuvoje

Saldžiosios bulvės auginimas Lietuvoje

Blyneliai su vištiena: gardus receptas

Blyneliai su vištiena: gardus receptas

Jautienos šonkauliukų receptas

Nors mėsą pirkom pačią paprasčiausią, nebrandintą - šviežius jautienos šonkaulius iš turgaus, bet labai gerai, skaniai apskrudo ir po to pilnai išsitroškino Mėsa skaniai pjovėsi ir nėrėsi nuo kaulo O dar tas padažiukas.

Jautienos šonkauliukų receptas

Brandintos Jautienos Kepsnys: Gurmaniškas Receptas

Brandintos Jautienos Kepsnys: Gurmaniškas Receptas