pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žuvų taukų nauda sveikatai

Žuvų taukų nauda sveikatai

Varškės Tinginys su Uogomis: Lengvas ir Gaivus Desertas

Varškės Tinginys su Uogomis: Lengvas ir Gaivus Desertas

Jūros gėrybių saldainių receptas

Jūros gėrybių saldainių receptas

Burokėlių salotos su kopūstais: vitaminų bomba jūsų stalui

Burokėlių salotos su kopūstais: vitaminų bomba jūsų stalui

Troškinys su Vištiena ir Pievagrybiais - Gardus ir Šildantis Patiekalas

Dažniausiai kai būna daug maisto visi zyzia, kad jo nesuvalys, bet vos paragavę, pamiršta ką sakė ir žiū , po 2-3 valandų reikia vėl pildyti maisto stalą.

Troškinys su Vištiena ir Pievagrybiais - Gardus ir Šildantis Patiekalas

Jūros gėrybių saldainių receptas

Jūros gėrybių saldainių receptas

Šaltibarščių receptai: nuo klasikos iki modernių interpretacijų

Šaltibarščių receptai: nuo klasikos iki modernių interpretacijų

Keptos krabų lazdelės: įvairūs receptai

Keptos krabų lazdelės: įvairūs receptai

Žuvių ikrų marinavimo receptai: nuo tradicinių iki šventinių patiekalų

Žuvių ikrų marinavimo receptai: nuo tradicinių iki šventinių patiekalų

Žuvis druskos patale: sultingas ir aromatingas patiekalas

Žuvis druskos patale: sultingas ir aromatingas patiekalas

Žuvies Piršteliai: Mityba, Priedai ir Patiekimo Idėjos

Žuvies Piršteliai: Mityba, Priedai ir Patiekimo Idėjos

Kontraceptiniai vaistai: ar reikalingas receptas?

Kontraceptiniai vaistai: ar reikalingas receptas?

Vištienos skrandukai: naudingos savybės ir receptai

Vištienos skrandukai: naudingos savybės ir receptai

Čičinsko Kepsniai: Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Čičinsko Kepsniai: Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Kaip Pasigaminti Baltą Padažą: Bešamelio Receptas

Kaip Pasigaminti Baltą Padažą: Bešamelio Receptas

Skaidrus Vištienos Sultinys: Receptas ir Patarimai

Skaidrus Vištienos Sultinys: Receptas ir Patarimai

Ylang Ylang Eterinis Aliejus: Nauda, Savybės ir Panaudojimas

Ylang Ylang Eterinis Aliejus: Nauda, Savybės ir Panaudojimas

Karštai Rūkytos Krekenavos Dešrelės: Skonis ir Sudėtis

Karštai Rūkytos Krekenavos Dešrelės: Skonis ir Sudėtis