pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kiek Laiko Virti Vištienos Krūtinėlę?

Kiek virti vištienos krūtinėlės. Kaip virti vištienos krūtinėlės (video)

  1. Kepimo vištienos krūtinėlės mikrobangų krosnelėje yra galimybė užimtas ar tingus namų šeimininkes, kaip ir aš. Paimkite vištienos krūtines, nuplaukite ir pašalinkite odą. Išimame patiekalus maistui mikrobangų krosnelė patogiausia stiklinis indas iš specialios serijos. Nedelsiant į virdulį įdėkite virinto vandens.
  2. Mes įdėjome vištieną į virtus patiekalus ir patrinti su savo mėgstamais augalais ir prieskoniais, nepamirškite apie druską. Užpildykite verdančiu vandeniu. Vanduo truputį uždarys krūtinę, bet neužmirštame virimo temperatūros. Nustatykite visą pajėgumą ir nustatykite laiką iki 15 minučių.
  3. Kai skamba mikrobangų varpas, patikrinkime. Mėginame paukštį su šakute ir, jei mėsa yra balta, išimame iš krosnies ir leiskime jam atvėsti ties sultiniu. Jei iš karto ištrauksite mėsą iš vandens, jis bus sausas ir nepavyks patiekti gastronominio malonumo. Tuo atveju, jei vištiena nepadarė, ramiai nustatykite dar penkias minutes ir palikite ruoštis toliau. Kartodami procedūrą.

Viso krūtinėlės virimo laikas reguliariame puode yra 30 minučių. Lėtos viryklės arba dvigubo katilo 1 val. Kepkite lėtoje viryklėje porą - 40 minučių, mikrobangų krosnelėje - 10-15 minučių.

Šventiniai salotos vištienos krūtinėlė

Visiems maisto receptų įvairovė nuo šio maistingo mėsos turėtų atkreipti ypatingą dėmesį į salotas. Jo rengimas yra paprasta ir lengva, ir skonis toks didelis, kad jis buvo ne gėda kreiptis ir šventiniam stalui. parengti:

  • 500 g virtų filė (apie tai, kaip virėjas mėsos, skaityti ankstesniame recepte);
  • 50 g rafinuotas graikinių riešutų;
  • 1 nedidelis gousse;
  • kremas įdaru;
  • prieskoniai - druska ir pipirai.

Ir procesas neturi imtis 10 minučių - virintas krūties supjaustyti į mažus gabalus arba laminato plonesnis ant pluošto. Riešutai sumalkite kavos malūnėlis, arba su peiliu. Pridėti prie mėsos. Česnakai pro spaudoje ir siųsti į salotas, ir tada visa masė supilkite grietinę. Sumaišykite druską ir pipirus pagal skonį. Salotos žalumynai gali būti papuoštas - susmulkintų krapų, svogūnų laiškų arba petražolių. Žinant, kiek baltymų vištienos krūtinėlė (apie 23 g 100 g galutinio produkto masės), o tada tegul apskaičiuoti maistinę vertę maisto. Remiantis tuo, kad viena porcija salotų - apie 150 gramų, yra laimingi valgydami, jūs gaunate 34,5 gramų gryno baltymo. Būtinai naudokite šių (ar kitą, panašų į mūsų pačių) receptų įtikti artimuosius ne tik skanus, bet ir labai maistingas maistas.

Dabar jūs žinote, kaip naudingų daug gali suteikti jums ir jūsų šeimai vištienos krūtinėlė. Kiek baltymų! Ir beveik baigtas kalorijų trūkumas (palyginti su kitų rūšių mėsos), plius malonus įvairovė. Jis tikrai turėtų atkreipti dėmesį į tuos, kurie rūpinasi sveika mityba visai šeimai.

Kaip virti vištienos krūtinėlės

Produktai
Vištienos krūtinėlė - 1 vnt
Įlankos lapai - 1 vnt
Prieskonių juodieji pipirai - 3 žirniai
Vanduo - 1 litras
Druska - pagal skonį

Kaip virti vištienos krūtinėlės puode
1. Jei krūtys yra užšaldytos, palikite jį kelias valandas kambario temperatūros atitirpinimui.

2. kruopščiai nuplaukite krūtinę, iš jos pašalinkite odą ir riebalus.
3. Supilkite krūtinę šaltas vanduo , vanduo turėtų visiškai padengti vištieną.

4. Padėkite keptuvę ant didelio karščio, užvirinkite sultinį iki virimo, įpilkite druskos ir prieskonių.

5. Uždarykite ugnį ramiai, mažai virkite krūtinę, kol oda virinama 30 minučių, be odos 25 minučių. Jūs galite pagreitinti krūtų virimą iki 20 minučių, jei jį perpjaukite per pusę.

6. Įdėkite vištienos krūtinėlę ant lėkštės, ji yra pasirengusi valgyti arba naudoti kituose receptuose.

Kaip virti vištienos krūtinėlės lėtoje viryklėje
1. Ištirpinkite ir nuplaukite vištienos krūtinėlę.
2. Druska, sezonas.
3. Siųskite krūtinę į daugiakanalį, visiškai užpildydami jį vandeniu.
4. „Quenching“ režime kepkite krūtinę pusvalandį.

Kaip virti vištienos krūtinėlės lėtoje viryklėje
1. Ištirpinkite, nuplaukite, druskinkite ir pagardinkite vištienos krūtinėlę.
2. Į daugiakančio indą įpilkite 1 litrą šalto vandens.
3. Padėkite krūtinę ant stovo.
4. Kepkite vištienos krūtinėlę 40 minučių „Steamer“ režimu.

Kaip virti vištienos krūtinėlės mikrobangų krosnelėje
1. Nuplaukite krūtinę, druską, sezoną ir įdėkite indą, skirtą mikrobangų krosnelei.
2. Visiškai užpildykite krūtinę vandeniu.
3. Nustatykite mikrobangų krosnelę 800 W 5 minutes ir užvirkite.
4. Po verdančio virimo vištienos krūtinėlė 10-15 minučių.

Recepto paruošimas

1. Kaip teisingai reikėtų virti vištieną? Užšaldytą vištieną geriausia atšildyti prieš ją pradedant virti. Šitaip mėsa išverda tolygiau ir greičiau.

2. Jeigu nėra laiko atitirpinti, šaldytą mėsą dedame tik į šaltą vandenį. Virimo laikas po vandens užvirimo turės būti padidintas maždaug 10-20 minučių, priklausomai nuo turimos vištienos dydžio.

3. Prieš verdant, vištieną reikėtų gerai nuplauti po šaltu tekančiu vandeniu.

4. Jeigu norisi koncentruoto vištienos sultinio, dedame mėsą į šaltą vandenį. Tai suteikia sultiniui skonį ir aromatą. O jeigu norisi, kad vištiena būtų sultinga ir skani, dedame ją į verdantį vandenį.

5. Kad sultinys būtų gardus, druską įberiame virimo pabaigoje, o kad mėsa būtų skani - beriame pradžioje.

6. Vanduo turėtų pilnai padengti vištieną. Jeigu verdate visą vištą, naudojame didesnį puodą.

7. Verdame vištieną ant vidutinės kaitros be dangčio. Virimo metu privaloma vis pašalinti susidariusias putas.

8. Mėsa gali būti skanesnė, jeigu į vandenį įdėsite visą svogūną, lauro lapą, maltų juodųjų pipirų arba kitų prieskonių. Juos reikia dėti, kai vanduo užverda.

9. Senos mėsos virimas užtrunka ilgiau, nei yra nurodyta toliau pateiktose rekomendacijose. Norėdami pagreitinti procesą, seną vištieną verdame ne visą, o tik dalimis. O kad mėsa būtų minkštesnė, iš anksto pamarinuojame citrinos sultyse maždaug 60 minučių.

10. Kiek laiko reikia virti vištieną? Vištienos virimo laikas yra skaičiuojamas nuo akimirkos, kai užverda vanduo.

11. Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip: jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

12. Kiek laiko virti visą vištą? Visa vidutinė skerdena verdama maždaug 60 minučių. Jeigu turima višta yra tikrai didelė, laikas turės būti padidintas dar apie 20-30 minučių.

13. Kiek laiko virti vištienos krūtinėlę? Krūtinėlės be kaulų ir be odos išverdamos per maždaug 15-20 minučių. Tokiu atveju filė geriau perpjauname perpus arba dideliais gabaliukais. Krūtinėlės su kaulu ir su oda verdamos kiek ilgiau - maždaug pusvalandį.

14. Kiek laiko virti vištienos ketvirčius? Ketvirčius verdame maždaug 40 minučių. Šlaunelės su kaulu ir su oda verdami maždaug pusvalandį. Šlaunelių filė - 10-15 minučių mažiau.

15. Kiek laiko virti vištienos sparnelius? Vištienos sparneliai yra verdami maždaug 30-35 minutes.

Sultinio virimo procesas

Vištienos krūtinėlė virinama, supjaustyta 2-3 cm ilgio, 1 cm pločio, supjaustykite taip, kad 15-20 min. Iš šio krūties gaunamas kvapnios sultinys, į kurį galite įdėti smulkiai kapotų krapų ir petražolių, taip pat pusę virinto kiaušinio. Šiek tiek triukas: jei smulkinta krūtinėlė 40 minučių mirkoma vyšnių likeryje, spaudžiama ir virinama, kepimo laikas sumažinamas iki 10 minučių. Ir gautas patiekalas vadinamas „kanclerio sultiniu“. Tai neįtikėtinai skanus sultinys, kurį sudaro tik krūtinėlės ir žalumynai, pabandykite!

Jei jums reikia įdėti vištienos krūtinėlę į salotą, atsakymas į klausimą, kaip virti vištienos krūtinėlės, bus kitoks. Salotoms viskas turi virti. Ir patartina ne sumažinti krūtinės ląstos ir kremzlės. Vištienos krūtinėlės virimo laikas didėja iki 40 minučių. Jei kepate valandą ar ilgiau, vištienos yra labai minkštos, ir tai nėra labai malonu valgyti.