pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Paprastas varškės pyragas su bananais: receptas

Paprastas varškės pyragas su bananais: receptas

Miros eterinio aliejaus nauda

Miros eterinio aliejaus nauda

Kepto Kiaušinio Kalorijos (Kcal) ir Maistinė Vertė: Viskas, Ką Reikia Žinoti

Kepto Kiaušinio Kalorijos (Kcal) ir Maistinė Vertė: Viskas, Ką Reikia Žinoti

Kas yra „Mokslo sriuba“?

Kas yra „Mokslo sriuba“?

Jautienos steiko receptas - skanių patiekalų gaminimo paslaptys

Svarbiausias dalykas, kepant steiką - teisingai pasirinkti gaminimo trukmę pagal tai, kokio paruošimo lygio mėsos norite - vos keliomis minutėmis ilgiau ar trumpiau kepto kepsnio skonis gali skirtis kardinaliai.

Jautienos steiko receptas - skanių patiekalų gaminimo paslaptys

Nepaprastai Skanios Kalafiorų Salotos su Saulėgrąžomis: Išbandykite Šiandien!

Nepaprastai Skanios Kalafiorų Salotos su Saulėgrąžomis: Išbandykite Šiandien!

Lietiniai blynai su varške: receptas, vertas kiekvieno stalo

Lietiniai blynai su varške: receptas, vertas kiekvieno stalo

Tortilijų Įdarai su Vištiena: Lengvi ir Skanūs Receptai

Tortilijų Įdarai su Vištiena: Lengvi ir Skanūs Receptai

Skaniausių patiekalų receptai: nuo tradicinių iki egzotiškų

Skaniausių patiekalų receptai: nuo tradicinių iki egzotiškų

Pasukų baltymai prieš išrūgų baltymus: išsamus palyginimas

Pasukų baltymai prieš išrūgų baltymus: išsamus palyginimas

Vištiena su apelsinais ir cinamonu: receptas

Vištiena su apelsinais ir cinamonu: receptas

Ryklių kepenų aliejus: nauda ir savybės

Ryklių kepenų aliejus: nauda ir savybės