
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Kibinai puikiai tinka kaip užkandis kone bet kokia proga, tą gerai patvirtina ir kulinaras, knygų autorius Paulius Strasevičius , kibinukų su vištiena receptą įtraukęs į savo knygą Vieno kąsnio užkandžiai.
Na, o jeigu mėsos liko labai nedaug arba vien tik padažas jis tikrai per skanus, kad būtų nepanaudotas antrą kartą , išimkite bulves ir supilkite viską ant išvirtų makaronų, pabarstykite tarkuotu parmezanu, kapotom petražolėm ir voilà dar viena puiki vakarienė ant Jūsų stalo.