pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobuli grilyje kepti kiaulienos sprandinės kepsniai

Tobuli grilyje kepti kiaulienos sprandinės kepsniai

Troškintos Dešrelės su Kopūstais - Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Troškintos stintos majoneze ,,Karotinas Sudėtingumas 2 Ingridientai 6 stintos 300 g  Daumantų majonezo  Karotinas 2 svogūnai 1 morka 50 g sviesto 5 vnt.

Troškintos Dešrelės su Kopūstais - Tradicinis Lietuviškas Patiekalas

Candy Nut Saldainiai Ingredientai: Korėjos Tradiciniai Desertai (Hangwa)

Candy Nut Saldainiai Ingredientai: Korėjos Tradiciniai Desertai (Hangwa)

Naminė pica su pievagrybiais: greitai, skaniai ir lengvai

Naminė pica su pievagrybiais: greitai, skaniai ir lengvai

Matcha Arbatos Paruošimas: Receptai ir Patarimai

Matcha Arbatos Paruošimas: Receptai ir Patarimai

Ką valgyti žindančioms mamoms?

Ką valgyti žindančioms mamoms?

Kaip Kepti Bulves Keptuvėje: Receptas ir Patarimai

Kaip Kepti Bulves Keptuvėje: Receptas ir Patarimai

Kalakutienos Guliašas su Obuoliais - Gardus Receptas ir Gaminimo Patarimai

Dangira Šimašiutė Prancūzijos virtuvė Tokiems troškiniams paprastai renkuosi paukščio kulšies mėsą, taip būnu tikra, kad mėsa troškinyje neišsausės ir liks sultinga.

Kalakutienos Guliašas su Obuoliais - Gardus Receptas ir Gaminimo Patarimai

Plačiakakčio Filė: Receptai ir Paruošimo Būdai

Plačiakakčio Filė: Receptai ir Paruošimo Būdai

Sunkūs Tortai: Receptų Įvairovė

Sunkūs Tortai: Receptų Įvairovė

Išbandyti ir Patikrinti Receptai Blogas

Išbandyti ir Patikrinti Receptai Blogas

Japoniškos dietos apžvalga: 14 dienų iššūkis ar ilgalaikė mitybos paslaptis?

Japoniškos dietos apžvalga: 14 dienų iššūkis ar ilgalaikė mitybos paslaptis?

Kada galima duoti varškės kūdikiams?

Kada galima duoti varškės kūdikiams?

Kaip pasigaminti blynus su proteino milteliais

Kaip pasigaminti blynus su proteino milteliais

Kaip Kepti Plakius: Paprastas Ir Skanus Receptas

Kaip Kepti Plakius: Paprastas Ir Skanus Receptas

Vištų kaklų maistinė vertė ir alternatyvūs baltymų šaltiniai

Vištų kaklų maistinė vertė ir alternatyvūs baltymų šaltiniai

Desertai Iš Aliejinių Sėklų Receptai

Desertai Iš Aliejinių Sėklų Receptai