pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kalakutienos Troškinys su Moliūgu - Skanus ir Sveikas Receptas

Būtent šiam receptui pasirinkome kalakutų petukų mėsos faršą iš Arvi kalakutai asortimento, kuris šiam troškiniui buvo labai sultingas, švelnaus skonio ir visai nekaloringas.

Kalakutienos Troškinys su Moliūgu - Skanus ir Sveikas Receptas

Lietiniai su pievagrybiais: gardus receptas

Lietiniai su pievagrybiais: gardus receptas

Lengvi ir skanūs makaronai su daržovėmis ir grietinėle: receptas visai šeimai

Lengvi ir skanūs makaronai su daržovėmis ir grietinėle: receptas visai šeimai

Naminė forminė duona: paprastas receptas

Naminė forminė duona: paprastas receptas

Greitai pasisavinami angliavandeniai: produktai, įtaka sveikatai ir mitybos rekomendacijos

Greitai pasisavinami angliavandeniai: produktai, įtaka sveikatai ir mitybos rekomendacijos

Kepti Antaniniai Obuoliai: Tradicinis Receptas ir Variacijos

Kepti Antaniniai Obuoliai: Tradicinis Receptas ir Variacijos

Padažas su Miltais ir Pienu: Baltas Padažas (Bešamelis)

Padažas su Miltais ir Pienu: Baltas Padažas (Bešamelis)

Ką valgyti ir kiek gerti karštu oru: ekspertų patarimai

Ką valgyti ir kiek gerti karštu oru: ekspertų patarimai

Blynai su cukinija ir lašiša: nepaprastas skonis

Blynai su cukinija ir lašiša: nepaprastas skonis

Greiti kefyriniai keksiukai: paprastas ir skanus receptas

Greiti kefyriniai keksiukai: paprastas ir skanus receptas

Kiaulienos vyniotiniai: nustebinkite savo svečius

Kiaulienos vyniotiniai: nustebinkite savo svečius

Gardūs kiaulienos kepsniai su sūriu: receptai ir patarimai

Gardūs kiaulienos kepsniai su sūriu: receptai ir patarimai

Paprastas pyragas su mėlynėmis: receptas

Paprastas pyragas su mėlynėmis: receptas

Traškūs Vafliai: Lengvi Receptai Elektrinei Vaflinei

Traškūs Vafliai: Lengvi Receptai Elektrinei Vaflinei

Jautienos Kepsnys Rankovėje - Tobulas Receptas

Jeigu kepimo metu per 2 valandas išgaravo daug skysčio, padažo liko labai nedaug ir jis per tirštas, tuomet praskieskite verdančiu vandeniu tiesiog is virdulio ir išmaišykite.

Jautienos Kepsnys Rankovėje - Tobulas Receptas