pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Prancūziškas Vištienos Troškinys - Receptas ir Gaminimo Būdai

Daržovių troškinys, beveik „Ratatouille”

Cukinijas bei baklažanus supjaustykite kubeliais. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite pirmiausia baklažaną ir pakepinkite, kol gražiai apskrus. Kai suminkštės, tada jau dėkite cukiniją, nes jai reikia vos kelių minučių. Kartu su cukinija sudėkite ir smulkiai supjaustytą česnaką.

Tada supilkite stiklainį padažo „Tikras italas”, dar truputėlį vandens (galite įpilti vandens į padažo stiklainį ir jį praskalauti), įberkite druskos, pipirų ir patroškinkite dar apie 7 minutes, tegul viskas susidraugauja, bet dar cukinija išlieka truputį traški.

IngredientaiAlternatyva

Beje, su šiuo troškiniu dar galite padaryti užkepėlę: išvirti al dente mėgstamus makaronus. Kol jie išvirs padarysite troškinį, tada viską sumaišote, įdedate, pavyzdžiui, fetos gabaliukų, pabarstote kietu sūriu ir užkepate karštoje orkaitėje 15 minučių. Pasakiškas ir greitas patiekalas miniai.

Beata Nicholson

Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!

Reklama41003KomentaraiMindaugas parašė:Sveiki 🙂 man nera kaip gauti jusu padazo 🙂 ar yra koks kitas gal? Ar tinka pomidorai vakuoti?Brigita parašė:

Skamba skaniai. Kitą savaitę būtinai išmėginsiu! Bet man visad neaiškumas su baklažanais. Kiek žinau, juos reikia pasūdyti ar pamirkyti sūdytame vandenyje, kad nebūtų kartūs. Bet man paskui per sūru būna. Kaip darote Jūs?

Ramune parašė:Labai skani, labai greita vakariene, pirstukus apsilaizem! Padazas nuostabus! Aciu!Greta parašė:O jus nelupate cukinijos. Nes matau,kad nuotraukoje su luobele..
Baklazano irgi nelupate?Kotryna Karyznaitė parašė:Kokiam skaičiui čia asmenų maždaug gaunasi?Sigita parašė:Tobulas receptas, greitai ir puikiai 🙂violeta parašė:O kada pasirodys jusu padazas UK ? O gal jau yra 🙂 Geros dienos !Aušra parašė:

Buvo labai skanu! Valgėme su ryžiais, čia jie labai gerai tiko, troškinys vienas gal būtų kiek per sodraus skonio 🙂 Įsimylėjau cukiniją! Ačiū!

Eimantas parašė:

Labas vakaras , katik po daržovių troškinio paruošimo . Vietoje jūsų paminoto padažo panaudojau paprasta kečiupą ,nes parduotuvėje neradau jūsų minėto padažo, o pomidorus trint patingėjau . Ačiū labai už receptą . -)

Rasa parašė:

Sveiki, Ar tinka įdėti naminį pomidorų padažą? Jūsų padažo neradau, deja. Turiu savo padarytą naminį pomidorų padažą.

Prancūziškas vištienos troškinys

Jei norite pagaminti skanius pietus ar vakarienę, kad pamaitintumėte visą šeimą, šis receptas kaip tik jums. Pagaminkite troškinį su bulvėmis ir pomidorais! Puodas pagal šį receptą yra labai skanus, sultingas ir sotus. O produktų jai paruošti beveik visada galima rasti šaldytuve. Gaminimo metu pridėkite druskos ir prieskonių pagal savo skonį.

Paskirtis: Pietų receptai

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės

Reklama

Reikalingi ingredientai:

Vištienos filė

400 gramų

Bulvės

3~6 vnt

Pomidorai

4~5 vnt

Kietasis sūris

100 gramų

Druska

pagal skonį

Prieskoniai

pagal skonį

Reklama

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė supjaustykite plonais gabalėliais. Kepkite ant stiprios ugnies iki auksinės rudos spalvos. Truputį pasūdykite. Supilkite į paruoštą kepimo formą.

2. Išdėliokite antrąjį bulvių sluoksnį, supjaustykite apskritimais.

Vištiena Cacciatore arba labai greitas itališkas vištienos troškinys

2 vištienos kojelių4 sparnelių (ar vištienos krūtinėlės, ar šlaunelių)1 stiklainio „Beatos virtuvės“ padažo „Tikras italas”1 šaukšto alyvuogių aliejaus2 svogūnų4 morkų1 cukinijos3 bulvių (jei norite viso puodo vakarienės)250 ml vandensdruskos, pipirų1 lauro lapo

Galite viską apkepti atskirai keptuvėje arba viename puode. Greičiau bus, jei atskirai keptuvėje apskrudinsite vištienos gabaliukus. Vištieną pasūdome ir pabarstome pipirais. Į keptuvę pilame šiek tiek aliejaus ir apskrudiname vištienos gabaliukus iš visų pusių.

Supjaustome svogūnus, morkas, česnaką susmulkiname. Į puodą, kuriame viską troškinsime, pilame aliejų, dedame svogūnus ir lengvai juos pakepiname. Lengvai apskrudusią vištieną taip pat dedame į šį puodą. Dabar tik suberiame ant viršaus morkas, cukijinas, sudedame česnako gabaliukus. Pilame padažą „Tikras italas” ir dar papildomai vandens. Dedame į puodą lauro lapą ir supjaustytas bulves (ant viršaus).

Uždengiame puodą ir viską troškiname ant silpnos ugnies apie valandą arba dedame į orkaitę (160C) ir troškiname ten 1,5 valandos. Pabaigai papildomo aromato ir grožio suteiks sauja smulkiai supjaustytų petražolių ir baziliko.