pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Balzamiko Actas: Maistinė Vertė ir Gamybos Ypatumai

Balzamiko Actas: Maistinė Vertė ir Gamybos Ypatumai

Geriausios steiko mėsos rūšys

Geriausios steiko mėsos rūšys

Labai Paprasti Kalėdiniai Sausainiai: Receptai Jūsų Šventiniam Stalui

Labai Paprasti Kalėdiniai Sausainiai: Receptai Jūsų Šventiniam Stalui

Paprastas Balandėlių Receptas: Žingsnis po Žingsnio

Paprastas Balandėlių Receptas: Žingsnis po Žingsnio

Obuolių uogienė su spanguolėmis: receptas ir gaminimo paslaptys

Obuolių uogienė su spanguolėmis: receptas ir gaminimo paslaptys

Kaip iškepti mėsą, kad ji būtų minkšta: patarimai ir gudrybės

Kaip iškepti mėsą, kad ji būtų minkšta: patarimai ir gudrybės

Baltijos jūros stintų rūšys

Baltijos jūros stintų rūšys

Geriausios čili picos Druskininkuose: kur ragauti?

Geriausios čili picos Druskininkuose: kur ragauti?

Ar saugu valgyti granatų sėklas: nauda, pavojai ir naudojimas virtuvėje

Ar saugu valgyti granatų sėklas: nauda, pavojai ir naudojimas virtuvėje

Ar abrikosų kauliukai valgomi: nauda, rizika ir atsargumo priemonės

Ar abrikosų kauliukai valgomi: nauda, rizika ir atsargumo priemonės

Argano Aliejaus Nauda Ir Naudojimas: Maroko Skystasis Auksas Jūsų Grožiui

Argano Aliejaus Nauda Ir Naudojimas: Maroko Skystasis Auksas Jūsų Grožiui

Kaip Teisingai Virti Kukurūzą: Patarimai ir Gudrybės

Kaip Teisingai Virti Kukurūzą: Patarimai ir Gudrybės

Naminiai ledai receptai

Naminiai ledai receptai

Naminė Duona Skuode: Receptai ir Tradicijos

Naminė Duona Skuode: Receptai ir Tradicijos

Sumuštiniai su lašiša ir mocarela: gardūs receptai

Sumuštiniai su lašiša ir mocarela: gardūs receptai

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Padažui yra daug įvairių variantų, bet čia aš jums siūlau savo mėgstamą klasikinį padažo kotletams receptą, kuriame kaip pagrindinius ingredientus naudojame pomidorų pastą ir svogūnus, bet prieskonius galite rinktis pagal savo skonį.

Jautienos kotletai su padažu - Skanumas tradicinės lietuviškos virtuvės skonio

Paprastas Braunio Receptas

Paprastas Braunio Receptas

Vištienos tadžinas su moliūgu receptas

Vištienos tadžinas su moliūgu receptas