
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Tikiuosi dar spėsite į praturtinti savo rūsius šiuo puikiu padažu, kuris net įprasčiausius ir nuobodžius pietus gali paversti prabangia, nekasdienine puota.
Neabejoju, kad gudrybių kiekviena išvardytume dešimtis, o šiuo įrašu aš noriu papasakoti apie dar vieną apie labai mielą Lidl Lietuva vykdomą Stikeez lipnučių kampaniją.
Dabar eilė obuoliams ir morkoms sudedame juos ant mėsos viršaus, paspaudžiame ir uždengiame puodą, kad mėsa pasitroškintų su vaisiais ir daržovėmis dar kokias 5-7 min.