pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Moliūginiai blynai: puikus būdas panaudoti rudeninius moliūgus

Moliūginiai blynai: puikus būdas panaudoti rudeninius moliūgus

Gardus gardu Daivos pyragas: Juodųjų serbentų uogų dvelksmas

Gardus gardu Daivos pyragas: Juodųjų serbentų uogų dvelksmas

Linų Sėmenų Aliejus Prieš Kanapių Aliejų: Kas Geriau?

Linų Sėmenų Aliejus Prieš Kanapių Aliejų: Kas Geriau?

Šypsenėlių sausainiai: receptas ir gaminimo patarimai

Šypsenėlių sausainiai: receptas ir gaminimo patarimai

Jonažolių Arbatos Nauda ir Vartojimas

Jonažolių Arbatos Nauda ir Vartojimas

Antienos Kulšelių Pašteto Receptas

Antienos Kulšelių Pašteto Receptas

Radzevičiaus kulinariniai nuotykiai: nuo žmonos patiekalų iki šakočio Balyje

Radzevičiaus kulinariniai nuotykiai: nuo žmonos patiekalų iki šakočio Balyje

Marinuoti kiaulienos šonkauliai: sultingi ir aromatingi, tiesiog tirpstantys burnoje

Marinuoti kiaulienos šonkauliai: sultingi ir aromatingi, tiesiog tirpstantys burnoje

Arbatų nauda: aviečių, ramunėlių ir pipirmėčių derinys

Arbatų nauda: aviečių, ramunėlių ir pipirmėčių derinys

Anties mėsos kepimo receptai

Anties mėsos kepimo receptai

Kiaulienos Farso Kotletai - Skaniausias Lietuviškas Patiekalas

Batono riekeles susmulkinkite, suplėšykite į smulkesnius gabalėlius, sudėkite į dubenį, kuriame maišysite masę kotletams, užpilkite pienu, palikite brinkti.

Kiaulienos Farso Kotletai - Skaniausias Lietuviškas Patiekalas

Cukinijų Blyneliai Be Miltų: Lengvas Ir Skanus Receptas

Cukinijų Blyneliai Be Miltų: Lengvas Ir Skanus Receptas

Jautienos kepsnys keptuvėje - Gaivių skončių ir aromatų mėgdžiojimas

Jautienos išpjovą supjaustome 2,5-3 centimetrų storio gabalėliais ir valandą ar dvi palaikome kambario temperatūroje jeigu prieš tai mėsa buvo šaldytuve.

Jautienos kepsnys keptuvėje - Gaivių skončių ir aromatų mėgdžiojimas

Kepimas ant lavos akmens: privalumai, naudojimas ir priežiūra

Kepimas ant lavos akmens: privalumai, naudojimas ir priežiūra