pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiaulienos kepsniai ant laužo - skanūs patiekalai lauke

Ant laužo kepa- mai kiaulienai ir vištienai tinkama temperatūra apie 200 oC, o jau- tienos didkepsniams galima šiek tiek aukštesnė temperatūra nuo 200 oC iki 250 oC.

Kiaulienos kepsniai ant laužo - skanūs patiekalai lauke

Ricinos Aliejus: Nauda Plaukams, Odai ir Blakstienoms

Ricinos Aliejus: Nauda Plaukams, Odai ir Blakstienoms

Dirbtinis žuvų veisimas Lietuvoje: populiacijų atkūrimas ir biologinės įvairovės išsaugojimas

Dirbtinis žuvų veisimas Lietuvoje: populiacijų atkūrimas ir biologinės įvairovės išsaugojimas

Pomidorų ir salierų salotų receptai

Pomidorų ir salierų salotų receptai

Tvenkinio žuvų maitinimo patarimai

Tvenkinio žuvų maitinimo patarimai

Brokolių ir granatų salotos: puikus skonių derinys

Brokolių ir granatų salotos: puikus skonių derinys

Sūrio Pyragas: Receptas įkvėptas Coffee Inn

Sūrio Pyragas: Receptas įkvėptas Coffee Inn

Burokėlių ir kynvos kotletų receptas

Burokėlių ir kynvos kotletų receptas

Ridikėlių Salotos su Varške: Skanus ir Sveikas Receptas

Ridikėlių Salotos su Varške: Skanus ir Sveikas Receptas

Sumuštiniai su ikrais: receptai ir patarimai

Sumuštiniai su ikrais: receptai ir patarimai

Simondsijų Aliejaus Nauda: Odai ir Plaukams

Simondsijų Aliejaus Nauda: Odai ir Plaukams

Traškios bulvės orkaitėje: receptas, kuris patiks kiekvienam!

Traškios bulvės orkaitėje: receptas, kuris patiks kiekvienam!

Bulvių veislė Veronika: aprašymas, auginimo ypatumai ir nauda

Bulvių veislė Veronika: aprašymas, auginimo ypatumai ir nauda

Salotos su rūkyta lašiša ir brokoliais: gardus ir lengvas receptas

Salotos su rūkyta lašiša ir brokoliais: gardus ir lengvas receptas

Duonos kepyklos Lietuvoje: kelionė po kvapų ir skonių pasaulį

Duonos kepyklos Lietuvoje: kelionė po kvapų ir skonių pasaulį