pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Brooklyn Brothers Pica: Dienos Pietų Meniu Apžvalga

Lietuvos gastronomijos pasaulis nuolat kinta ir plečiasi, o restoranų tinklai, tokie kaip Brooklyn Brothers, prisideda prie šios evoliucijos. Šiame straipsnyje apžvelgsime, kas lemia dienos pietų populiarumą ir kokias galimybes siūlo Brooklyn Brothers pica.

Dienos Pietų Populiarumas

Po savaitgalio pasibuvimo restorane, sugrįžus į kasdienę rutiną, ne visuomet norisi ar yra galimybė įsidėti pietų dėžutę.

Kiekvieną mėnesį susidomėjimas dienos pietumis didėja.

Nemaža dalis žmonių renkasi pietauti ne darbovietėse, o aplinkinėse maitinimo įstaigose, tiek siekdami truputį prasiblaškyti, atsikvėpti nuo darbų ar neturėdami laiko gaminti pietų iš vakaro.

Ne veltui dienos pietų lenta, kurioje matomi tik aktualūs (tos pačios dienos) dienos pietų pasiūlymai iš visos Lietuvos, yra tapusi pačia populiariausia meniu.lt skiltimi.

Restoranų lankytojams patogu įvairias funkcijas atlikti mobiliajame telefone: peržiūrėti, kokie pasiūlymai pietums.

Lietuvių Maisto Prioritetai

Rinkdamiesi, kur pavalgyti, lietuviai dažniausiai ieško vietų, kuriose gaminami gardūs kebai (17 000 užklausų), sušiai (11 000 užklausų), mėsainiai (9 000 užklausų) arba steikai (8 000 užklausų).

Brooklyn Brothers Pica

Mes ir vėl negalime gyventi be picų 🍕!

Neapolietiškos Picos

Neapolietiškosios picos! 🍕 Kas gi jų nemėgsta? 😁 Lietuvoje dabar jau dažnas ragautojas žino, kas tai per pica, ar kuo ji skiriasi nuo kitų, nes tokių picerijų bent jau Vilniuje galima rasti visai nemažai.

Gastronominiai Renginiai Lietuvoje

Kasmet vykstančių gastronominių renginių skaičius didėja ir rodo lietuvių domėjimąsi maisto pasauliu ir jo tendencijomis.

Jau penktą kartą bus renkami 30 geriausių restoranų, traukiantis gurmaniškas patirtis kolekcionuojančių ar išskirtinę maisto kokybę vertinančių žmonių dėmesį.

Sėkmingai gyvuoja ir kita iniciatyva - „Gastronomijos savaitė“, kuri vyks jau aštuntus metus.

Jos metu restoranų paruošto, tik šiai savaitei skirto, degustacinio meniu yra kviečiami ragauti visi norintieji, rezervavę staliukus.

Lietuvoje netrūksta ir kitų, maisto kultūros mylėtojus vienijančių renginių.

Vilniaus kavos festivalis, Vyno dienos, Baltijos maisto ir gėrimų paroda, Desertų ir vynų derinimo čempionatas, geriausio baro rinkimai - tai tik keli renginiai, traukiantys visuomenės dėmesį.

Rezervacijos Internetu

Aktyvų naudojimąsi šiuolaikinėmis technologinėmis viešojo maitinimo sektoriuje rodo ne tik maisto užsakymo, pristatymo, atsiliepimų ir kitų programėlių populiarėjimas, bet ir aktyvus staliukų restoranuose rezervavimas internetu.

Kaip pasakoja meniu.lt direktorius L. Mažuolis, „Rezervacijų skaičius per metus išaugo beveik 10 kartų ir tebeturi daug potencialo augimui.

Toks spartus augimas leidžia manyti, kad rezervavimo internetu paslauga yra patogi, patraukli ir reikalinga restoranų svečiams“.

Meniu.lt duomenimis, didžioji dalis klientų staliuką rezervuoja likus bent kelioms dienoms iki apsilankymo, o bene populiariausia diena rezervacijoms - ketvirtadienis.