pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Jautienos Faršas: Apžvalga, Vartojimas ir Gamybos Aspektai

Jautienos Faršas: Apžvalga, Vartojimas ir Gamybos Aspektai

Kiek laiko virti šaldytus koldūnus?

Kiek laiko virti šaldytus koldūnus?

Krevetės ir avokadas: tobula kombinacija salotose!

Krevetės ir avokadas: tobula kombinacija salotose!

Sumuštiniai su rūkyta lašiša: receptai ir patarimai

Sumuštiniai su rūkyta lašiša: receptai ir patarimai

Naminė juoda duona su saulėgrąžomis: paprastas receptas

Naminė juoda duona su saulėgrąžomis: paprastas receptas

Lietiniai su vištiena ir morkomis: gardus receptas

Lietiniai su vištiena ir morkomis: gardus receptas

Eukalipto eterinio aliejaus naudojimas kūdikiams: nauda, rizika ir saugios alternatyvos

Eukalipto eterinio aliejaus naudojimas kūdikiams: nauda, rizika ir saugios alternatyvos

Naminiai čeburekai: receptai ir gaminimo paslaptys

Naminiai čeburekai: receptai ir gaminimo paslaptys

Karosų auginimas akvariume

Karosų auginimas akvariume

Rytietiška Raudona Arbata: Nauda Kūnui ir Protui

Rytietiška Raudona Arbata: Nauda Kūnui ir Protui

Nealkoholinio Punšo Receptai Šventėms

Nealkoholinio Punšo Receptai Šventėms

Norvegiški žuvų taukai Omega 3: nauda ir kaip pasirinkti geriausią?

Norvegiški žuvų taukai Omega 3: nauda ir kaip pasirinkti geriausią?

Maskarponės ir mango tortas: gaivus desertas jūsų stalui

Maskarponės ir mango tortas: gaivus desertas jūsų stalui

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Į tą pačią keptuvę įpilame dar šlakelį aliejaus, jame apkepame kepenų gabaliukus tik ne visus iškart, kad neperkrautume keptuvės ir jos nepradėtų troškintis.

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas