pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Raudono Vyno Padažas Prie Mėsos: Tobulas Prieskonis Jūsų Patiekalams

Raudono Vyno Padažas Prie Mėsos: Tobulas Prieskonis Jūsų Patiekalams

Jautienos auginimas ir realizacija Lietuvoje: Perspektyvos ir iššūkiai

Jautienos auginimas ir realizacija Lietuvoje: Perspektyvos ir iššūkiai

Graikijos kalnų žolelių arbata: nauda ir istorija

Graikijos kalnų žolelių arbata: nauda ir istorija

Salotos su Avokadais ir Mandarinais: Gaivus Skonių Derinys

Salotos su Avokadais ir Mandarinais: Gaivus Skonių Derinys

Sūris Džiugas: Lietuvos pasididžiavimas

Sūris Džiugas: Lietuvos pasididžiavimas

Alaus Namai: Lietuviškos Virtuvės ir Alaus Kultūros Oazė

Alaus Namai: Lietuviškos Virtuvės ir Alaus Kultūros Oazė

Mitybos Planas Sveikam Gyvenimo Būdui Paaugliams

Mitybos Planas Sveikam Gyvenimo Būdui Paaugliams

Purūs keptų obuolių putėsiai: paprastas receptas

Purūs keptų obuolių putėsiai: paprastas receptas

Latte Kava: Receptai, Istorija ir Paruošimo Būdai

Latte Kava: Receptai, Istorija ir Paruošimo Būdai

Traškios salotos su duonos skrebučiais: lengvi receptai kiekvienai dienai

Traškios salotos su duonos skrebučiais: lengvi receptai kiekvienai dienai

Ketogeninė dieta: viskas, ką reikia žinoti norint pradėti

Ketogeninė dieta: viskas, ką reikia žinoti norint pradėti

Jautiena pagal Stroganovą - prabangus skonis tradiciniuose ir moderniuose patiekaluose

Prie keptų svogūnų ir grybų reikia grąžinti apkeptą mėsą, įpilti šlakelį jautienos sultinio, įdėti šaukštą garstyčių rinkitės patinkančias, pagal skonį, tačiau rekomenduojame naudoti švelnesnes, kad neužgožtumėte kitų ingredientų , kelis šaukštus grietinės ir maišant patroškinti iki kol sutirštės, o mėsa bus minkšta nuo 5 iki 30 min.

Jautiena pagal Stroganovą - prabangus skonis tradiciniuose ir moderniuose patiekaluose

Gardžios vaisių salotos: receptas, kuris visada nustebins

Gardžios vaisių salotos: receptas, kuris visada nustebins

Morkų Majonezo Padažas: Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Morkų Majonezo Padažas: Tobulas Receptas Jūsų Stalui